Neutešne kolege iz "Granda" se opraštaju od SVIREPO UBIJENE Ankice: Dirljive reči KIDAJU DUŠU, a jedna objava posebno UZBURKALA JAVNOST!

Autor:

Zabava

02.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnici nesrećne žene i dalje u šoku nakon stravičnog zločina, oproštajne poruke preplavile društvene mreže.

Neutešne kolege iz "Granda" se opraštaju od SVIREPO UBIJENE Ankice: Dirljive reči KIDAJU DUŠU, a jedna objava posebno UZBURKALA JAVNOST!

Foto: printscreen/instagram

Nakon tragične vesti tokom prepodnevnih časova da se dogodila nezapamćena tragedija, kada je Ž. D. ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57), inače zaposlenu u "Grandu", njene kolege se u šoku opraštaju od nje. 

Društvene mreže su preplavljene emotivnim rečima neutešnih prijatelja koje kidaju dušu.

Među prvima se oglasila vidno potresena Vesna Milanović, PR "Grand produkcije".

- Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je - napisala je Vesna, koja je i dalje u šoku zbog jezive tragedije.

Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici - poručila je Ankičina koleginica Marijana, dok je Natalija napisala:

- Putuj s anđelima!

Inače, Ankica je uvek bila nasmejana, vedra i raspoložena, ali i među svim kolegama upamćena kao dobar čovek.

Upravo to potvrđuju i neutešne poruke njenih prijatelja i saradnika iz "Granda".

Podsećamo, do tragedije je došlo u Ankičinom porodičnom domu, nakon čega se, prema nezvaničnim informacijama, njen suprug sam prijavio policiji.

Kako prenosi "Grandov" portal, komšije ubijene Ankice rekle su da je bračni par desetak godina živeo u stanu u Rakovici sa dvoje dece i ništa nije odavalo utisak da može doći do ovakvog zločina. Za supruga ubijene žene govorili su da je uvek bio miran i povučen, te da su svi ostali u šoku nakog tragedije.

Ankica je bila šnajderka, a pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema zvezda "Granda" za polufinale. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading