EVA RAS SUMNJA DA JE OVIM UBILA SUPRUGA! SPREMILA JE ČUVENO JELO, MISLI DA GA JE TO DOKRAJČILO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su mi rekli da kupus ne može da ubije, ali sam se svejedno brinula i mislila da sam ja kriva.

EVA RAS SUMNJA DA JE OVIM UBILA SUPRUGA! SPREMILA JE ČUVENO JELO, MISLI DA GA JE TO DOKRAJČILO! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Glumica Eva Ras neretko šokira javnost svojim neobičnim izjavama, a sada je pričala o pokojnom suprugu i objasnila da je ubeđena kako ga je ubila kuvanim kupusom koji je spremala. 

 

 

- Moj suprug je voleo sve što sam ja volela, zato se smejao uvek sa mnom za sve. Nije ostao živ samo zbog moje hrane. Ja sam svašta kuvala, on je jeo, ali nije ostao živ! Ja sam dugo sebe krivila da sam ja kriva što je on mlad umro. Lekari su mi rekli da kupus ne može da ubije, ali sam se svejedno brinula i mislila da sam ja kriva. Ne znam kako živim, ali eto nekako sam i dalje na nogama - rekla je glumica kroz smeh za Republiku. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Eva Ras

 

Inače, glumica Eva Ras prošla je kroz težak period nakon smrti svoje ćerke Krune. Kruna je preminula u Parizu, gde je živela i radila. Eva je ispričala kako je saznala za Kruninu smrt, opisujući trenutak kada su joj trojica policajaca saopštila tu tragičnu vest na vratima njenog doma. Ovaj događaj zauvek je obeležio život ove poznate glumice.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Eva Ras na promociji koleginice Ivane Jordan

 

Ćerka legendarne glumice živela je i radila u Parizu, a sa samo 25 godina iznenada je preminula. Eva je jednom prilikom otkrila da je tragičnu vest primila na vratima svog doma.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Eva Ras na promociji koleginice Ivane Jordan

 

Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći kod vas" - prisetila se glumica najtežeg trenutka u svom životu, pa je dodala: 

- Oni su mi saopštili da je umrla. Ja kažem: "Kako umrla kada sam juče razgovala sa njom?" Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši, bio je to 3. jul 1993. Morala sam da učinim sve što sam mogla da se ona mrtva vrati u svoju zemlju, da ne ostane u Parizu, daleko od mene - ispričala je glumica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading