SAŠA POPOVIĆ PEVAČICI UPAO U STAN! Ona tada ostala zatečena! Evo šta se dešavalo USRED NOĆI (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo.

SAŠA POPOVIĆ PEVAČICI UPAO U STAN! Ona tada ostala zatečena! Evo šta se dešavalo USRED NOĆI (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, printscreen/RTV Pink

Pevačica Neda Ukraden prisetila se nesvakidašnje situacije, kada joj je Saša Popović upao usred noći u stan, da bi je nasamo pitao da li ga ona voli. Situaciju je Ukradenova nekoliko puta već prepričavala, pa se uvek slatko ismeje.

Foto: ATA Images

Saša Popović

 

- On je mene upitao direktno: "Da li ti mene Neki voliš ili ne?" Ja njemu odgovorim: "Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće!" Pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. "Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti", reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. "Alo, gde ćeš? Kud si krenuo", brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: "A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?". Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - objašnjavala je Neda. 

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden

 

Neda je zatim otkrila zbog čega je odlučila da okonča vezu sa Popovićem. 

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden

 

- Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi - rekla je ona, a prenosi "Blic". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading