JANJUŠ NAPAO ĐEDOVIĆA! Karambol u Eliti, trudna Aneli VRIŠTI na sav glas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u rijalitiju!

JANJUŠ NAPAO ĐEDOVIĆA! Karambol u Eliti, trudna Aneli VRIŠTI na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Elita" došlo je do žestokog sukoba Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića, kojeg je bivši košarkaš pokušao da okrivi za njegov turbulentan odnos sa trudnom Aneli Ahmić, kojoj je nedavno napravio dete.

- Je l' te Đedović nagovorio da budeš sa Aneli i da joj napraviš dete, pa su ti krivi Mića i Đedović? Koliko znamo, Mića od početka govori da vi niste jedno za drugo - glasilo je pitanje.

- Nisu, mene ne može niko nagovoriti da radim bilo šta... Ja imam velike sukobe sa njima i kakva su predviđanja, imaćemo ih do kraja - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7 Zadruga

- Jesam, nagovorio sam ga da uđe u vezu, nagovorio sam ga da unakazi Aneli. Ja sam kriv za sve to... Počele su pripreme za prvo mesto, za nagrade! Svoje probleme u odnosima ne rešavaju jer nemaju rešenje - rekao je Đedović.

- Kada ti je trebao Đedović nije ti bio ološ, a sada ti je ološ, budalo jedna - razdrala se Aneli.

- Oni su pričali da se međusobno vole, on je pričao da veruje Alibabi sve što je rekao, a takvoj ženi je napravio dete, a sada poziva konzilijum - rekao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita 7 Zadruga

- Sam si rekao da moraš da odeš kod tašte i žene da se pravdaš - rekao je Janjuš.

- Janjuš je najveći folirant u istoriji rijalitija, proradila je sujeta, on se takmiči sa Aneli, trudnom ženom. Par puta u svađi je rekao da li će pobediti, naravno da mora da se opere kod žene, jer se vraća njoj, očigledno ona ima veliki želudac pa može da proguta sve, navikla je sada, kada je i Maju oprostila. Kada razgovara sa njom, namerno, da bi otišla na kiretažu. Sada je napadaju i Uroš i Terza i Milica - rekla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7 Zadruga

- Nikada nisam verovao u tu vezu, ali sam dao za pravo ako se ponašaju okej, govorio sam: "samo neka vam veza bude u redu"...Oni treba da sednu kao roditelji deteta, ali ona odlučuje - rekao je Mića.

- Isfrustrirane osobe i koje su bolesne, to me ne zanima...Ljudi pričaju ovde da ja njoj govorim da ide na kiretažu, ja to nisam nijednog trenutka rekao. Još jednom ću ponoviti, ja jedino što sam rekao je da ako želi da bude sa mnom da mora da bude normalan odnos. Druga stvar je da ako ne želi da bude to što jeste i da želi da se priča o ovome, šta god da odluči, ja prihvatam sve - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
kraki

13.06.2024 19:01

Djedovic najpokvareniji covek najveca mutivoda zaedno sa ovom Kacavendo koa mu se uvukla u zadnjicu

eni

13.06.2024 19:18

On kao sve prihvata sto ona odluci a posle emisija je ogovara kod tupavog terze i krivoustog rajacica, naziva je dzeljanom bolesnicom folirantom k..vom ali opet ako ona zeli da bude sa njim mora da bude kako on hoce a to znaci da trpi njegovo raspolozenje kako vetar duva jer ce je isterati iz rehaba a sutra i iz kuce sa dvoje đece... sam je birao kleo se da je voli kao nikoga a sada puj pike ne vazi. Skida gace glupira se lupeta dotakao je dno ove sezone i sam sebi poskidao sve maske koje je imao u prethodhim zadrugama. Prema Maji bio i gori slikao se sa Korackinim kerom i napisao moj sin a znao da je Maja bila trudna, taj covek je bolestan, zlo. Kako ga nije sramota ima zensko dete a ni za jednu devojku nema lepu rec.

ss

13.06.2024 22:30

A ekipa oko ,,poznatog kosarkasa,, sve jaka inteligencija prisipetlja Darijan, blentavi Terza, utripovani Rajacic i ladolez Zola, suntava Bojana i namazani bracni par Marinkovici a i trudna elokventna Milica se uspalila ustala iz kreveta i udostojila zadrugare svog histericnog napada na Aneli jer ipak je ona prva trudnica Zadruge, uzdrmala joj se kruna. Koja parada polulikova, na njima moze da se rade ozbiljne studije.