ANA NIKOLIĆ U BRUSHALTERU ŠETA USRED GRADA! Pevačica sve šokirala novim snimkom! Usijale se društvene mreže od komentara!

Autor:

Zabava

12.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se vrtela sve vreme, a u jednom trenutku je zabacila ogrtač za plažu i pokazala čime raspolaže.

ANA NIKOLIĆ U BRUSHALTERU ŠETA USRED GRADA! Pevačica sve šokirala novim snimkom! Usijale se društvene mreže od komentara!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Ana Nikolić opet je napravila pometnju nakon što je okačila snimak na kom se vidi kako se u jednoj garaži snima, dok joj se vidi i brushalter i donji veš! Pevačica je počela u poslednje vreme sve češće da objavljuje ovakve snimke, te je zabrinula veći deo svojih fanova, s obzirom na to da misle da joj je potrebne psihijatrijska pomoć.

Ona se vrtela sve vreme, a u jednom trenutku je zabacila ogrtač za plažu i pokazala čime raspolaže.

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić

 

Ova objava nije samo izazvala uzbuđenje među njenim obožavaocima, već je i najavila dolazak njenog novog albuma. Ana je otkrila da radi na novim pesmama koje će biti deo njenog emotivnog putovanja, a kompozitor Goran Ratković Rale, s kojim je u srećnoj vezi, potvrdio je da će ovaj album biti nešto posebno.

 

 

-  Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme. Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pricam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je izmedju nas zaista ljubav - rekao je on jednom prilikom. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

Nakon Raletove izjave, da je veza s Anom puna ljubavi, ali i izazova zbog njenog odnosa prema pevanju, Ana je pokazala da je spremna da se vrati jača i bolja nego ikad pre.

Očekuje se da će novi album Ane Nikolić privući veliku pažnju publike i postati hit na muzičkoj sceni, dok fanovi s nestrpljenjem iščekuju da vide šta Ana sprema za njih.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading