DARKOVA BIVŠA SUPRUGA U DRUGOM STANJU: Prevarila pevača sa njegovim NAJBOLJIM PRIJATELJEM, sad ponovo ŠOKIRA!

Autor:

Zabava

12.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipovićeva nekadašnja bračna partnerka čeka dete sa drugim muškarcem!

DARKOVA BIVŠA SUPRUGA U DRUGOM STANJU: Prevarila pevača sa njegovim NAJBOLJIM PRIJATELJEM, sad ponovo ŠOKIRA!

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Na Instagramu su nedavno osvanule fotografije Jasmine Filipović, bivše supruge pevača Darka Filipovića, u kojima pozira sa belim plaštom koji ističe njen trudnički stomak. Ova vest je izazvala interesovanje javnosti, posebno zbog detalja o razvodu od Darka Filipovića i skandalozne prevare sa njegovim prijateljem.

Raskošno venčanje i kraj ljubavi

Darko i Jasmina su bili u braku 12 godina, a njihova raskošna svadba u Leskovcu ostala je dugo u sećanju njihovih prijatelja i rodbine. Međutim, nakon vesti o razvodu, javnost je saznala da je Jasmina prevarila Darka sa njegovim prijateljem, što je dovelo do kraja njihovog braka.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko i Jasmina

Darkova izjava o prevari

Pevač Darko Filipović nije dugo želeo da komentariše razloge razvoda, izbegavajući javne izjave zbog njihove ćerke. Ipak, kasnije je otkrio da ga je supruga prevarila sa njegovim prijateljem i istakao da je očišćenog obraza, dok je Jasminu okarakterisao kao osobu koja bi trebalo da oseća sramotu zbog svojih postupaka.

- Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara - rekao je Darko, pa nastavio:

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović, pa se obratio bivšoj za kraj:

- Želim joj sve najbolje - izjavio je pevač za Republiku tada.

Novo poglavlje za Jasminu

Sada, dok se Jasmina priprema za dolazak bebe, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj situacije i nove detalje iz njenog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading