NAŠ FOLKER GUTAO ŽIVE ŠKORPIJE, A ONDA SE DESILO OVO! Procurio snimak sa lica mesta, svi su šokirani! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati folker se oprobao u opasnim aktivnostima!

NAŠ FOLKER GUTAO ŽIVE ŠKORPIJE, A ONDA SE DESILO OVO! Procurio snimak sa lica mesta, svi su šokirani! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Darko Filipović nedavno je odlučio da uloži svoju ušteđevinu u nekretnine, kupivši dva stana u Solunu. Ovaj potez mu je omogućio da ostvari stabilne i značajne prihode putem izdavanja nekretnina, što ga je učvrstilo u luksuznom načinu života koji uživa.

Jedno od neobičnih interesovanja koje je Filipović pokazao javnosti jeste njegova ljubav prema egzotičnim putovanjima. Prilikom posete Tajlandu, pevač je oduševio mnoge objavama i snimcima na kojima degustira škorpije na žaru, što je izazvalo zgražavanje njegovih pratioca. Činjenica da je Darko uživao u ovom specijalitetu izazvala je različite reakcije, uključujući i komentar koleginice Milice Todorović.

 

 


Pored hrabrosti u isprobavanju egzotičnih jela, Filipović je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadio i snimcima na kojima mazi pravog tigra, kao i iguanu na plaži. Ovi susreti sa divljim životinjama izazvali su pažnju javnosti i pokazali Darkovu strast ka avanturama.

Nemanja Nikolić, kolega pevač, prokomentarisao je Filipovićevu investiciju u nekretnine, ističući kako je impresioniran ovim potezom. Ipak, Nikolić je izneo i neke šaljive prozivke, ističući svoje viđenje situacije i odnos sa Darkom.

 

 

 

 


Darko Filipović, svojom muzikom i izborom životnog stila, nastavlja da intrigira javnost, spajajući svet muzike i avanturističkog duha. Svojim hrabrim izborima, kako u poslovnom tako i u ličnom životu, on ostaje tema interesovanja mnogih.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading