PEVAČ U LOŠEM STANJU, OTKRIO DA IMA TEŽAK PROBLEM: Hitno zatražio pomoć!

Autor:

Zabava

11.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predstavnik na Evroviziji u problemu!

PEVAČ U LOŠEM STANJU, OTKRIO DA IMA TEŽAK PROBLEM: Hitno zatražio pomoć!

Foto: ST/Dragan Kadić

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, Bejbi Lazanja, nedavno je iznenadio svoje pratioce objavom fotografije iz teretane, otkrivajući da se vratio treninzima zbog problema sa disanjem tokom svojih nastupa. Lazanja je istakao da je u teretani izgubio čak 30 kilograma i da se sada vraća kako bi poboljšao svoju izdržljivost na sceni.

- Mesto gde sam izgubio 30 kilograma. Sada sam ovde zato što sve češće gubim dah kada nastupam. U moju odbranu, ako ste videli bar jedan moj nastup, znaćete zbog čega je to tako - napisao je on.

Republika

Foto: the_baby_lasagna

 

 

Podsetimo, Bejbi Lazanja je nedavno odbio nagradu koju mu je dodelila država Hrvatska zbog uspeha na Evroviziji. Umesto zadržavanja nagrade za sebe, odlučio je da sva sredstva donira u humanitarne svrhe. Ovaj gest je izazvao brojne pozitivne reakcije i pokazao Lazanju kao umetnika sa velikim srcem.

Usled ovih izazova, Bejbi Lazanja može računati na podršku svojih fanova, koji su prepoznali njegov trud i posvećenost umetnosti. Njegovi nastupi i dalje ostavljaju snažan utisak na publiku, a njegova iskrenost o izazovima sa kojima se suočava dodatno povećava simpatije prema njemu.

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime, te ime hrvatska Vlada donira 25.000€ Zavodu za pedijatrisjku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Cepulic". Nadalje, ostalih 25.000€ voleo bih da doniram Zavodu za pedijstrijsku hematologiju, onkologiju i transplataciju krvotoknih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading