KAJA POSVETILA TETOVAŽU VERENIKU ROBIJAŠU: Pevačica jednu stvar UREZALA za ceo život, izabrala posebno MESTO na svom telu (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta će pevačici zauvek pisati ispod grudi!

KAJA POSVETILA TETOVAŽU VERENIKU ROBIJAŠU: Pevačica jednu stvar UREZALA za ceo život, izabrala posebno MESTO na svom telu (FOTO)

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Pevačica Katarina Ostojić, poznatija kao Kaja, nedavno je iznenadila javnost pojavivši se na jednom događaju ruku pod ruku sa svojim verenikom, Milošem Čujovićem, kojeg je vešto krilo od svih. Ovo je, inače, prvi put da su ih mediji uhvatili zajedno, potvrđujući tako njihovu tajnu vezu koju su sada proslavili zajedničkim tetovažama posvećenim jedno drugom i važnom datumu.

Naime, kako se može videti na Kajinom Instagram nalogu, gde je objavila fotografija tokom tetoviranja, par je odlučio da svoju ljubav "kruniše" datumom - 28. mart tekuće godine, koji su posvetili jedno drugom. Miloš je izabrao da se "išara" po ruci i predelu šake, dok je pevačica izabrala deo ispod grudi koji će posvetiti svom izabraniku, uz crno srce i bubamaru kao ukrase.

Podsećnja radi, Kaja Ostojić se do sada udavala tri puta. Sa svojim prvim suprugom, Nikolom Dragojlovićem, dobila je ćerku Nikolinu. Nakon toga, bila je u braku sa bivšim košarkašem Urošem Duvnjakom, a potom je stupila u brak sa di-džejem Džuniorom Džekom, sa kojim je neko vreme provela živeći u inostranstvu.

Inače, kako su mediji pisali, Miloš Čujović, Kajin trenutni partner, javnosti je dobro poznat odranije, a spekulisalo se da je bio u vezi i sa Sorajom Vučelić. Kako je Republika svojevremeno otkrila, Čujović je bio optužen zbog višemilionske internet-prevare, zbog čega je osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici.

Republika

Foto: Republika

Kaja Ostojić sa novim dečkom, Milošem Čujovićem

Inače, dok je boravio u zatvoru u Spužu, Čujović je prijavio policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo njegova bivša supruga sve lažirala da bi se suprugu osvetila zbog navodne prevare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading