DRUG LEPE LUKIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, PA JOJ ZAKAZAO TEZGU: Niko nije znao da su toliko bliski, a druže se već 15 godina (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica folka otvorila dušu, pa progovorila i o odnosu s kontroverznim Makedoncem.

DRUG LEPE LUKIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, PA JOJ ZAKAZAO TEZGU: Niko nije znao da su toliko bliski, a druže se već 15 godina (FOTO)

Foto: printskrin

Poznata pevačica Lepa Lukić otkrila je da je nedavno u Skoplju posetila svog dugogodišnjeg prijatelja Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, sa kojim je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat", te otkrila zanimljive detalje njihovog susreta.

Republika

Foto: Instagram.com

Boki 13 gotovo da više ne liči na sebe

Ona je istakla da je Boki oslabio 30 kilograma, ali da se posle svega oseća dobro oseća.

- Boki me pozvao da pevam i sredio mi jedan nastup i tada smo se videli. On je odlično. Smršao je čovek 30 kilograma. Ja njega baš volim. Poštovala sam ga uvek. Baš je duhovit. Družimo se već 15 godina. Ne žali se uopšte. Ja nisam želela da ga ispitujem. Izgleda mi odlično. Može da bude manekan sada, nisam ga ni prepoznala. Pojavio se s leđa i samo me zagrlio i poljubio me - ispričala je Lepa u emisiji "Premijera Vikend Specijal", otkrivajući da su njih dvoje veoma bliski i da je Boki i dalje duhovit kao i ranije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić i Lepa Lukić bile su koleginice i drugarice

Lepa se zatim prisetila svoje drage koleginice koju je izgubila u saobraćajnoj nesreći, a samo je sudbina presudila da i ona ne bude tada sa njom u automobilu smrti. 

- Ja nisam uplašena od automobila. Svako da zna šta će mu se desiti, ne bi ušao u auto. Sve je sudbina. Nikada nisam imala neku saobraćajnu nesreću - rekla je Lepa, osvrćući se na svoje lično iskustvo, pa nastavila da priča o kobnom događaju: 

- Što se tiče te nesreće kada je poginula Silvana Armenulić, trebalo je i ja da budem u tim kolima. Ja sam se tog dana uspavala i nisam otišla na taj koncert. Dogovarala sam se sa Silvanom da putujemo zajedno, i eto... Ona je poginula. Da sam i ja otišla, završila bih zauvek. Od tada ja ne vozim kola, zašto da izazivam sudbinu.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading