ZBOG TANJE SAVIĆ SVI ZAPLAKALI: Emotivan prizor u porodičnom domu - OVO su pevačicini roditelji!

Autor:

Zabava

09.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić objavila porodičnu fotografiju!

ZBOG TANJE SAVIĆ SVI ZAPLAKALI: Emotivan prizor u porodičnom domu - OVO su pevačicini roditelji!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Poznata pevačica Tanja Savić nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije svojih roditelja. Ova emotivna slika dirnula je mnoge njene pratioce na Instagramu, a mnogi su istakli koliko su roditelji Tanje Savić izgledali srećno i zaljubljeno na ovoj fotografiji.

Na fotografiji koju je Tanja podelila sa svojim pratiocima, možemo videti njenog oca i majku kako se smeše i drže za ruke. Mnogi su bili dirnuti prizorom ove srećne porodice, a komentari ispod objave nisu prestajali da se nižu. Mnogi su istakli koliko je lepo videti ljubav koja traje godinama i koja je i dalje vidljiva u osmehu i gestovima Tanjinih roditelja.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić pokazala roditelje

 


Uz fotografiju, Tanja je napisala dirljivu poruku u kojoj je istakla koliko joj znače njeni roditelji i koliko im je zahvalna na svemu što su učinili za nju. Mnogi pratioci su se složili sa njom i u komentarima su izrazili divljenje prema ovoj porodici, ističući da takva ljubav i podrška nisu česte u današnje vreme.

Tanja Savić je više puta isticala koliko joj znače njeni roditelji i kako je njihova podrška bila ključna u njenom životu i karijeri. Njihova ljubav i podrška su je ohrabrivali da ostvari svoje snove i da se izbori sa izazovima sa kojima se susretala. Objavom ove fotografije, Tanja je želela da pokaže koliko je zahvalna što ima takvu porodicu pored sebe.

Foto: ATA Images

Tanja Savić

 


Ova objava Tanje Savić još jednom je podsetila ljude koliko je važno negovati porodične odnose i uživati u zajedničkim trenucima sa svojim najbližima. Mnogi su se setili svojih roditelja i porodičnih okupljanja, dok su drugi izrazili želju da i sami jednog dana imaju tako srećnu i skladnu porodicu.

Tanja Savić je svojom objavom pokazala da je porodična ljubav neprocenjiva i da su trenuci provedeni sa najmilijima vredni pažnje i negovanja. Nadamo se da će nas i ubuduće obradovati ovakvim lepim i emotivnim objavama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading