DESINGERICA HITNO HOSPITALIZOVAN U BARSELONI: Prve slike iz bolničke postelje, reper napravio HAOS!

Autor:

Zabava

10.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Despić Desingerica zabrinuo sve fanove!

DESINGERICA HITNO HOSPITALIZOVAN U BARSELONI: Prve slike iz bolničke postelje, reper napravio HAOS!

Foto: printscreen/TikTok

Poznati reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je hitno hospitalizovan u Barseloni, gde je otputovao na odmor. Desingerica se oglasio na svom Instagram profilu i podelio fotografiju iz bolničkog kreveta, pružajući svojim fanovima informaciju o svom zdravstvenom stanju.

Desingerica je poznat po svom nekonvencionalnom stilu i energičnim nastupima, a njegova muzika privlači veliku pažnju širom regiona. Ovaj neočekivani događaj zabrinuo je mnoge njegove fanove, ali prema njegovom izgledu na fotografiji, može se pretpostaviti da je za sada sve u redu.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste što u rukama drži žestoko piće, pa su mnogi pomislili i da je u pitanju snimanje spota. 

Foto: Instagram.com

Dragomi rDespić Desingerica u bolnici

 


Desingerica je stekao veliku popularnost svojim autentičnim muzičkim stilom i provokativnim tekstovima. Njegova energija na sceni i sposobnost da stvori zarazne melodije doprinela je njegovoj velikoj bazi obožavalaca. Njegovi hitovi su redovno na vrhu top lista, a njegovi nastupi su poznati po svojoj originalnosti i uzbudljivoj atmosferi.

Desingerica je nedavno otputovao u Barselonu kako bi uživao u zasluženom odmoru. Fotografije koje je delio na društvenim mrežama pokazivale su njegovu euforiju zbog putovanja i istraživanja nove kulture. Međutim, neočekivani prekid odmora zbog hospitalizacije izazvao je zabrinutost među njegovim fanovima.

Foto: printscreen/TikTok

Dragomi rDespić Desingerica Instagram

 


Desingerica se oglasio na svom Instagram profilu sa porukom zahvalnosti za podršku koju je dobio od svojih fanova. Fotografija koju je podelio prikazuje ga nasmejanog iz bolničkog kreveta, što je umirilo mnoge od njegovih fanova. Uz poruku ohrabrenja, Desingerica je nagovestio da će se uskoro vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Njegovi fanovi su brzo reagovali na njegovu objavu, šaljući mu reči podrške i brzog oporavka. Mnogi su izrazili olakšanje videvši ga nasmejanog i optimističnog, što je dodatno podstaklo verovanje da će se brzo oporaviti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading