BUBA MIRANOVIĆ OŽENILA SINA! Napravila VENČANJE za pamćenje, sve pršti od LUKSUZA!

Autor:

Zabava

09.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buba Miranović će ovaj dan pamtiti za ceo život!

BUBA MIRANOVIĆ OŽENILA SINA! Napravila VENČANJE za pamćenje, sve pršti od LUKSUZA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Buba Miranović

Pevačica Buba Miranović danas je prisustvovala venčanju svog sina Filipa Bosiljčića i njegove izabranice Sandre. Venčanje je proteklo u strogoj tajnosti, a na spisku zvanica našao se samo uži krug porodice i prijatelja. Ova činjenica dodatno naglašava privatnost i intimnost ovog posebnog događaja.

Nedavno, Filip i Sandra su postali roditelji, što je učinilo ovo venčanje još svečanijim. Ova porodična radost udvostručila je razlog za slavlje, čime je svadbeno veselje dobilo posebnu emotivnu notu.

Foto: printscreen/youtube.com

Buba Miranović

 


Ovo intimno venčanje u restoranu predstavlja divan trenutak za porodicu Bosiljčić, a prisustvo samo najbližih članova i prijatelja dodatno je naglasilo važnost ovog događaja.

S obzirom na to da su se mladenci nedavno proširili za još jednog člana, njihovo slavlje je bilo obogaćeno prisustvom najbližih ljudi. Stroga tajnost i intimnost ovog venčanja ističu porodičnu radost i privatnost kao najvažnije elemente ovog događaja.

Ovo venčanje predstavlja poseban trenutak za porodicu Bosiljčić, a prisustvo samo najbližih članova i prijatelja dodatno je naglasilo važnost ovog događaja. Ovaj intimni događaj će sigurno ostati urezan u sećanjima svih prisutnih kao dragocen i nezaboravan trenutak.

Foto: youtube.com/printscreen

Buba Miranović

 

Podsetimo, Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović, hitno je hospitalizovana nedavno. Naime, kako prenosi "Kurir", poznatoj pevačici je pozilo u njenoj kući, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Bubi su urađene neophodne kontrole i ustanovljeno je da joj je problem pravi autoimuna bolest. Posle nekoliko sati Buba je puštena na kućno lečenje, gde se još opravlja.

Bilo je baš napeto. Buba je bila jako malaksala. Delovala je iscrpljeno. Nije mogla da stoji na nogama, pa su joj odmah dali infuziju. Urađeni su joj specijalistički pregledi i prepisana određena terapija. Lekari su smatrali da nije bilo potrebe da ostane u bolnici, pa je lečenje nastavila u porodičnom domu.. Oporavak i dalje traje, a uz nju je cela porodica - priča izvor blizak Miranovićevoj za gorepomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading