SAHRANJEN ZOKI ŠUMADINAC, MAJKA SE SRUŠILA NA GROB: Ispratila sina na večni počinak, pa zajecala na sav glas!

Autor:

Zabava

09.06.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivni oproštaj od Zokija Šumadinca!

 

Danas je u Natalincima održana sahrana popularnog učesnika rijalitija "Zadruga", Zokija Šumadinca. Oko 50 ljudi je prisustvovalo ovom tužnom događaju, a među njima su bili članovi porodice, prijatelji i jedina javna ličnost, pevač Husa Alijević.

Emocije su bile snažne tokom sahrane. Majka Zokija Šumadinca je bila neutešna, dok se sin nije odvajao od očevog sanduka. Zokijeva sestra je kroz plač ponavljala "Moj brat", dok su prijatelji pružali podršku porodici koja je pretrpela veliki gubitak. Posebno dirljiv prizor bio je taj što se bivša supruga nije odvajala od sina, držeći ga čvrsto za ruku tokom celog događaja.

Zoki Šumadinac je stekao popularnost učestvujući u rijalitiju "Zadruga", a njegova pesma "Autotune" donela mu je veliku slavu. 

 

Pričao je kako je tri puta preživeo kliničku smrt, nakon čega je tvdio da ima natrpirodne moći. Na njegove seanse su dolazili razni ljudi, a komšije smatraju da se igrao sa mračnim silama koje su ga prerano i odvukle u smrt. Jednom je čak lažirao svoju smrt, kada su se pojavile njegove slike u kovčegu, što je naišlo na veliku osudu javnosti, ali i njegovih bližnjih koji su ga tada oplakivali. 

Sahrana Zokija Šumadinca u Natalincima okupila je njegove najbliže i pružila im priliku da se oproste od voljenog člana porodice i prijatelja. Cela zajednica oseća tugu zbog gubitka mladog talentovanog umetnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading