UZNEMIRUJUĆI DETALJ SA SAHRANE ZOKIJA ŠUMADINCA: Pokojni pevač totalno "zaboravljen", o ovome bruje apsolutno svi!

Autor:

Zabava

09.06.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica!

Danas se održava sahrana Zorana Petrovića, poznatijeg kao Zoki Šumadinac, u selu Natalinci u Gornjem Milanovcu. Preminuo je u 49. godini od posledica srčanih komplikacija. Zoki Šumadinac je bio poznat kao legenda rijalitija i pevač, a stekao je popularnost učešćem u rijalitiju "Zadruga". Ipak, zanimljivo je da nijedan od njegovih cimera iz "Zadruge" nije došao da se oprosti od njega, dok se njegov sin nalazio slomljen od bola pored očevog sanduka, a majka je bila neutešna.

Tužna povorka se uputila ka mestu gde će Zoki Šumadinac biti sahranjen, a rodbina je pridržavala majku preminulog pevača, kojoj je u jednom momentu i pozlilo. 

 

Zoki Šumadinac postao je poznat po pesmi "Autotjun" koja je brzo postala hit u Srbiji. Ova pesma mu je donela veliku popularnost i omogućila mu učešće u rijaliti programima poput "Zadruge 3" i "Zadruge 5". Međutim, zbog zdravstvenih problema, pevač je morao da napusti Belu kuću. Mnoge je iznenadila činjenica da na sahranu nije došao gotovo niko od njegovih kolega i nekadašnjih cimera, koji su bili u kontaktu sa njim i nakon završetka rijalitija. 

Pričao je kako je tri puta preživeo kliničku smrt, nakon čega je tvdio da ima natrpirodne moći. Na njegove seanse su dolazili razni ljudi, a komšije smatraju da se igrao sa mračnim silama koje su ga prerano i odvukle u smrt. Jednom je čak lažirao svoju smrt, kada su se pojavile njegove slike u kovčegu, što je naišlo na veliku osudu javnosti, ali i njegovih bližnjih koji su ga tada oplakivali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading