SARA RELJIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Pevačica HITNO otkazala sve nastupe!

Autor:

Zabava

08.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić se oglasila!

SARA RELJIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Pevačica HITNO otkazala sve nastupe!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Sara Reljić na Instagram profilu obratila se svojim pratiocima, kojima je saopštila da se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, zbog čega je prinuđena da pomeri svoj nastup za drugi dan, dok se ne bude oporavila od bolesti. 

Naime, na Instagram profilu Sara Reljić je objavila stori na kom se obratila svojim pratiocima i publici i izvinila se zbog trenutne situacija i zamolila za razumevanje. 

Foto: Instagram.com

Sara Reljić Instagram

 

- Dragi moji, zbog moj jako lošeg zdravstvenog stanja, pomera se nastup za drugi datum. Izvinite molim vas, ovo niko nije očekivao do malopre - napisala je Sara na Instagram storiju. 

Pevačica Sara Reljić nedavno je prošla kroz tešku saobraćajnu nesreću koja je ostavila vidljive posledice na njenom telu i vozilu. Sara je istakla da je srećna što je preživela ovu traumatičnu situaciju i zahvalna je što se oporavlja.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sara Reljić

 

- Hvala Bogu, sve je okej. Prvo nismo bili baš okej, naravno ugruvali smo se, tu su bile i modrice, a ja zakazala snimanje spota. Sakrivala sam sa nakitom, sa perjem, nema čime nismo sakrivali te modrice. Bilo je i glavobolje, povređena ruka, sada je sve dobro hvala Bogu - izjavila je Sara za "Grand".

Sara je podelila svoje iskustvo posete manastiru Gračanica pre nesreće, ističući da je to iskustvo ostavilo snažan utisak na nju. "Pre toga sam bila u manastiru Gračanica, zapalila sveću za žive i ja ostadoh živa, usred saobraćajne nesreće. Tako da, to je nešto što stalno vraćam u glavi i kažem „Hvala Bogu što me je sačuvao“", rekla je Sara, naglašavajući svoju zahvalnost i veru u Božju zaštitu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading