REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo šta se dešava ispred doma Tošića i Karleuše nakon porodičnog nasilja - JEDNA stvar svima sumnjiva (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.06.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena se posle incidenta još nije oglasila, niti otišla u policiju da da izjavu.

 

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je rano jutros oko pet sati supruga Duška Tošića policiji jer je navodno fizički nasrnuo na nju i njenog prijatelja M. J. nakon čega je fudbaler saslušan.

On je u izjavi priznao da je zahtevao da Jelena izađe, kada ju je u kući zatekao sa prijateljem, dok je negirao napad i pretnje. U policijskoj stanici mu je rađen i alkotest prilikom kog je utvrđeno da je imao 0,87 promila alkohola u krvi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša još nije dala svoju izjavu u policiji

Republika je isped vile u kojoj Jelena i Duško žive snimila šta se deševa nakon ovog incidenta.

Podsećamo, nije prvi put da se Jelena obratila organima reda zbog Duškovog nasilničkog ponašanja. Ona je i na Božić 2022. godine pozvala policiju tvrdeći da ju je Tošić ošamario i zavrtao ruku, ali je odbila medicinsku pomoć.

Kasnije je odustala od krivičnog gonjenja. 

Kako saznajemo, i ovom prilikom Jelena je tražila da se prvo sa nekim konsultuje oko narednih koraka, te još nije dala svoju izjavu u policiji. 

Inače, kada je prijavila Duška ona i njen prijatelj su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu, dok je Jelenu čupao za kosu, kada je pokušala da ih razdvoji.

Ona navodno nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj kog je Duško našamarao, ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

08.06.2024 16:23

Našao čoveka u 5 ujutru u svojoj kući.Sa još uvek zakonitom suprugom.Idi ženo plati hotel pa teraj kera.

Odgovori 20 2
Neša

08.06.2024 18:18

Mislim da je težak manipulator. Previše je inteligentna, a ovaj mučenik Duško teško može da izadj sa lujkom na kraj. Otkači ludaču, cene nema. Bar bih joj ja platio sve na ovom svetu samo da je ne gledam. Nema tih para da bih prošao pored nje posle svega. Drži do sebe.

Odgovori 17 3
sanja

09.06.2024 06:06

gle ovih muskih komentatora,jeste li i vi tako nasilni,podrska za Jelenu

Melbourne

10.06.2024 14:08

@sanja - Dobiće jeca I od nas po dršku. Čika doktor obilazio mamu, kućna poseta bre.