UDAJE SE ZORICA BRUNCLIK! Pevačica staje na LUDI KAMEN, otkriveni svi detalje SVADBE! Sprema se SPEKTAKL na estradi

Autor:

Zabava

07.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gala slavlje će trajati sedam dana!

UDAJE SE ZORICA BRUNCLIK! Pevačica staje na LUDI KAMEN, otkriveni svi detalje SVADBE! Sprema se SPEKTAKL na estradi

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš otkrili su javnosti da planiraju obnovu bračnih zaveta, odnosno, kako su oni to nazvali, svadbu. Datum koji su odabrali za ovu svečanost je 29. jun, a kako je Kemiš istakao, proslava će trajati čak sedam dana.

Naime, Zorica i Kemiš su već četiri decenije u braku, te je ova obnova zaveta za njih izuzetno važna. Pevačica je istakla da nisu imali pravu svadbu kada su se prvobitno venčali, te da sada žele da naprave veliku proslavu kako bi obeležili svoju ljubav i vernost.

- Svadbu pravimo sledeće godine za moj rođendan, 29. juna. Vama je to smešno, a uopšte nije smešno. Vi se mesecima bavite razvodima, prevarama, ali je ovo prvi put da će neko praviti obnavljanje zaveta, a po našem srpskom jeziku se to kaže svadba - poručila je raspoložena folk zvezda.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica i Kemiš prave svadbu

- Trajaće sedam dana - dodao je Kemiš.

Uprkos izazovima koje su imali u prošlosti, Zorica i Kemiš su odlučili da proslave svoju ljubav na spektakularan način, okupljajući porodicu i prijatelje na sedmodnevnoj proslavi.

- Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, pravićemo feštu. Svadbu! (smeh) Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma - rekla je Zorica nedavno.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik otkrila detalje svadbe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading