TEA TAIROVIĆ NAPOKON PREDSTAVILA NOVOG DEČKA! Jedan detalj ju je odao, pevačica spremna da stane na LUDI KAMEN?!

Autor: M. P. / M. I.

Zabava

05.06.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović je ponosno pokazala novog izabranika.

https://youtube.com/shorts/2JA1b_by6M4?si=EYCNTVA2_8de2604

Posle uspešnog koncerta na Tašu, popularna muzička zvezda Tea Tairović najavila je svoj prvi koncert u Beogradskoj areni. Ovaj spektakl planiran je za 21. septembar s početkom u 21 čas. Koncert će označiti početak velike turneje pod nazivom "Neka noćas gori Balkan", a publika će imati priliku da čuje kako stare hitove s prethodnih albuma, tako i pesme s njenog najnovijeg albuma "TEA".

Tea Tairović je nedavno izdala svoj treći studijski album pod nazivom "TEA" koji je za samo nekoliko dana oborio brojne rekorde u broju pregleda. Album sadrži 13 novih pesama, a pesma "TEANUCCI" koju je snimila sa popularnim reperom Nućijem, predstavlja jedini duet na albumu. Ovaj projekat smatra se njenim najskupljim dosad, s cifrom koja prema spekulacijama premašuje i pola miliona evra.

Republika

Foto: Republika

Tea Tairović

 

Tea Tairović, kao veliki perfekcionista, najavljuje posebne koreografije koje će publiku ostaviti bez daha. Nakon uspešnog koncerta na Tašu, gde je već pokazala svoj scenski nastup, Tea se spremno upušta u pripreme za još veći događaj u Beogradskoj areni.

Iako je bila jasna, naglasivši da o privatnom životu neće govoriti, na promociji novog albuma se pojavila u društvu trenutnog izabranika, kog je napokon predstavila javnosti. Prošetala je sa njim u belom kombinezonu, pa svima stavila do znanja da je u srećnoj vezi i da joj tu romansu niko neće pokvariti.

Republika

Foto: Printscreen/Republika

Tea Tairović

 

- Što duže kriješ svoju sreću od drugih, duže si srećan. Ne želim da pričam o ljubavnom životu, stvarno... To ne znači da nemam dečka, nisam to rekla - priznala je Tea Tairović u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading