MIRA ŠKORIĆ POSTALA BAKA! Pevačica se oglasila na društvenim mrežama! Evo kolika je njena sreća!

Autor:

Zabava

05.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, pevačica je nedavno pričala o bolesti s kojom se susrela, pa je rekla da je ignorisala sve simptome.

MIRA ŠKORIĆ POSTALA BAKA! Pevačica se oglasila na društvenim mrežama! Evo kolika je njena sreća!

Foto: ataimages

Pevačica Mira Škorić podelila je sa svojom publikom radosne vesti o prinovi u porodici - njen sestrić je postao otac malog Vasilija. Mira je na svom Instagram profilu podelila sliku svoje snajke, izražavajući ogromnu sreću zbog dolaska novog člana porodice.

- "Dobro nam došao Vasilije, sve si nas usrećila Milice," napisala je pevačica uz emotikone srca, deleći sa svojim pratiocima radost zbog ovog divnog događaja.

Foto: Republika.rs

Mira Škorić

 

Milica, Mira Škorićeva ćerka, nedavno je završila Medicinski fakultet i postala doktorka, čime je dodatno obradovala svoju porodicu. Takođe, javnost je saznala da se Milica udala za Sebastijana, čiji identitet i dalje ostaje tajna, osim informacije da je zaposlen u beogradskoj kompaniji koja se bavi luksuznom gradnjom stambenih kompleksa. Njihovo venčanje okupilo je veliki broj poznatih ličnosti, iako je Milica uvek težila privatnosti i izbegavala javne događaje.

Foto: e-stock/M.Rafailović

Mira Škorić

 

Inače, pevačica je nedavno pričala o bolesti s kojom se susrela, pa je rekla da je ignorisala sve simptome. 

-  Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se setim tog perioda proke nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme - objasnila je Mira jednom prilikom za Informer. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading