BIVŠA SUPRUGA ŠERIFA KONJEVIĆA PRODAJE KUĆU U KOJOJ JE ŽIVELA SA NJIM: Pojavile se glasine o njenoj UDAJI, usledila hitna reakcija!

Autor:

Zabava

04.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Konjević se hitno oglasila, pa otkrila kompletnu istinu.

BIVŠA SUPRUGA ŠERIFA KONJEVIĆA PRODAJE KUĆU U KOJOJ JE ŽIVELA SA NJIM: Pojavile se glasine o njenoj UDAJI, usledila hitna reakcija!

Foto: ATA Images

Šerif Konjević

Bivša supruga Šerifa Konjevića, Jasna, prodaje svoju luksuznu kuću u Sokolović koloniji u kojoj je nekada živjela sa poznatim pjevačem.

Odmah su, naravno, počela nagađanja, naročito u estradnim kuloarima, tipa da Jasna napušta Bosnu i da se seli na Zapad, pa onda da možda još uvijek postoje neke ljubavni ožiljci vezani za bivšeg supruga, a neki opet kažu da se možda udaje.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Jasna Konjević

 

– U posleednje vrijeme dosta slikam, pišem knjigu, a naravno, šta bi drugo bila tema nego moj život sa estradom. Kuću koju sam naslijedila od svojih roditelja smatram fantastičnim mjestom gdje ima u izobilju mira i ljepote za inspiraciju u svakom pogledu. A ovu kuću u Koloniji prodajem iz vlastitih razloga koje neću reći nikome, a što se tiče zemalja Zapada odem često, boravim kratko, jer ne mogu da živim bez Sarajeva. Naravno, nijednu tu nabrojanu varijantu ne isključujem – kazala je zagonetno Jasna za "Express ba".

Podsetimo, popularni pevač Šerif Konjević ponovo je nedavno šokirao region. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio još jedan njegov zanimljiv snimak. Tačnije, isplivao je snimak koji je nastao pre dve godine. Pevač se nalazio u društvu prijatelja u jednom poznatom restoranu u Sarajevu, čiji je ugostitelj slavio rođendan. Šerif mu je otpevao rođendansku pesmu, a ugostitelj je u zanosu prišao i dao pevaču bakšiš od čak 10.000 evra.

Ono što je Konjević uradio je sledeće je mnoge začudilo. Naime, pevač je odbio uzme ovaj bakšiš. Nedavno je pevač odbio da uzme i bakšiš od mladića na jednom nastupu, koji mu je prišao i zalepio novčanicu od 100 evra na čelo. Vratio je novac muškarcu i rekao da on takve stvari ne dozvoljava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading