OVAJ DETALJ O TONIJU MONTANU NIKO NIJE ZNAO: Prijatelj otkrio kako su pokušavali da mu pomognu, ali NIJE BILO SPASA!

Autor:

Zabava

22.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je poznato da je pokojni pevač bio bolestan i da su kolege skupljale novac za njegovo lečenje.

OVAJ DETALJ O TONIJU MONTANU NIKO NIJE ZNAO: Prijatelj otkrio kako su pokušavali da mu pomognu, ali NIJE BILO SPASA!

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

Muzičar Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je danas mrtav u svom stanu, a ova vest šokirala je javnost i izazvala veliku tugu među njegovim prijateljima, kolegama i svim poštovaocima njegovog lika i dela.

Foto: Promo/Nebojša Babić

Nele Karajlić zatečen smrću Tonija Montana

Jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja, Dr Nele Karajlić, izrazio je svoje duboko žaljenje povodom gubitka Tonija.

- Naše drugarstvo, kao i svako koje toliko traje, imalo je rupe u komunikaciji, ali svaki put kad se čujemo i vidimo nama nije izgledalo kao da nismo bili u kontaktu - rekao je Nele za Kurir, ukazujući na posebnu povezanost sa pokojnim prijateljem.

Povodom smrti Tonija Montana oglasio se i Milan Đurđević iz grupe Neverne Bebe.

- Jako mi je žao zbog smrti kolege, znao sam da je bolestan, čak smo mu nedavno u našoj matičnoj organizaciji 'Sokoj' dodelili i pomoć da bi mogao kvalitetnije da se leči, ali očigledno nije bilo spasa - izjavio je Đurđević, te dodao da je Toni bio specifičan i poseban po mnogim karakteristikama te da je ostavio iza sebe velike pesme.

Republika

Foto: Kabinet gradonačelnika Jagodine

Milan Đurđević iz Nevernih beba bio je prijatelj Tonija Montana

Podsetimo, prema informacijama sa lica mesta, patrola je zatekla Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Tonija Montana, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Nakon što je angažovan bravar koji je otvorio stan, muzičar je pronađen mrtav u fotelji. Uviđajna ekipa je konstatovala smrt i zaključila da nema tragova nasilne smrti. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.

Ovaj tragičan događaj ostavlja prazninu u muzičkoj industriji, a njegova muzika će ostati kao trajni testament njegovog talenta i doprinosa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading