LEPA BRENA CIRKA GDE STIGNE! Pevačica samo što ne počne da nosi pljosku, vino poručuje PO CEO DAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrum nije zaključan, mada Brena više od mene pije vino. U kući nam je često žurka, ali imamo dovoljne količine vina. Poznato je da se kod nas sprema dobra hrana, a uz nju moraju da se iznesu i dobra vina - rekao je jednom prilikom Boba.

LEPA BRENA CIRKA GDE STIGNE! Pevačica samo što ne počne da nosi pljosku, vino poručuje PO CEO DAN! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Pevačica Lepa Brena nikad nije krila da je veliki hedonista, a sad su počele da kruže priče da vino može da pije po ceo dan! Naime, pevačica voli da uživa u restoranima uz hranu i piće, ali i kod kuće, pa tako pazi da nikada ne ostane bez dobre flaše, bez obzira koje je doba dana.

- Brena voli da popije, najviše gustira vino, pa joj često prijatelji kažu da je u stanju da "cirka" po ceo dan. Ona od ujutru do uveče kad ima vremena pije vino, ali to treba da se stavi pod kontrolu. U redu je popiti neku čašicu, ali ne treba non stop da se naliva. Pogotovo što ona i te kako pazi na svoju liniju - rekao nam je izvor. 

Foto: RTV Pink

Lepa Brena

 

Inače, i Brenin suprug Boba se šalio u više navrata šalio na temu toga koliko Brena pije, pogotovo kada je pričao na temu podruma koji imaju kod kuće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

 - Podrum nije zaključan, mada Brena više od mene pije vino. U kući nam je često žurka, ali imamo dovoljne količine vina. Poznato je da se kod nas sprema dobra hrana, a uz nju moraju da se iznesu i dobra vina - rekao je jednom prilikom on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Inače, pevačica Lepa Brena voli sebi da ugodi i kad je u pitanju izgled. Nekoliko puta je radila fejslifting, odnosno zatezanje kože lica kako bi se podmladila, a sada je rešila ponovo da ode pod nož! Kako Republika saznaje, pevačica je bila na konsultacijama na jednoj privatnoj klinici, gde je razgovarala sa doktorom koji joj je već radio neke intervencije, te je rešila da uskoro opet malo "izbriše" godine sa lica. 

Brena kod tog doktora radi maltene sve, svakako da ima tim ljudi koji brine o njenom izgledu, ali joj je taj jedan doktor najbolje legao. Sada je Brena rešila da se još malo zategne, pa je išla na konsultacije da se vidi kolike su šanse i koliko je moguće kože skinuti na licu kako bi se dobio dobar efekat. Doktor je Breni rekao da je moguće da se napravi rezultat koji traži, ali da je najbolje da se sve radi pred kraj leta, tačnije na jesen, kada su niže temperature i kada je oporavak mnogo bolji nego tokom letnjih meseci - otkrio nam je dobro upućen izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading