SKANDAL U TRŽNOM CENTRU: Naša pevačica uhvaćena u "krađi", preznojila se u sekundi - ovo ju je skupo koštalo!

Autor:

Zabava

03.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević iskreno progovorila o skandalu u tržnom centru!

SKANDAL U TRŽNOM CENTRU: Naša pevačica uhvaćena u "krađi", preznojila se u sekundi - ovo ju je skupo koštalo!

Foto: printscreen/pinktv

Pevačica Ljupka Stević nedavno je bila u centru pažnje zbog nezgode koja joj se dogodila u tržnom centru. Kako je ispričala, dok je bila na video-pozivu, slučajno je ponela majicu sa sobom koju nije platila. Uzburkana zbog situacije, odmah se vratila u radnju i uredno platila stvar, ističući da je krađa nešto što je potpuno suprotno od njenih moralnih principa.

- Bila sam na video-pozivu i u tom momentu sam stajala na pultu za plaćanje i kažem devojci koja radi na kasi da mi naplati čarape koje sam kupila. Ofinger sa majicom mi je stajao na ruci, zajedno sa kesom i ja sam tako izašla, sve vreme pričajući na telefon. U jednom momentu sam osetila da mi je nešto teško i onda sam videla da mi pored kese, na ruci visi i ofinger sa majicom. Ja sam odmah krenula ka prodavnici, ali nisam otišla u pravu već sam promašila radnju, jer sam bila sva uzrujana. Na kraju sam došla u pravu radnju i sve uredno platila. Preznojila sam se tada kada sam videla šta sam uradila. Krađa i ja dva smo sveta različita - rekla je Ljupka. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljupka Stević

 

Pevačica je ispričala da joj je poslednjih mesec dana bio mnogo turbulentan period, zbog čega je čak malo i smršala. 

- Mogu reći da mi ne cvetaju ruže kada je generalno u pitanju moj život. Ne govorim o ljubavnom životu, ali je u poslednje vreme, posebno poslednjih mesec dana, bilo mnogo turbulentnih situacija, tako da, moguće je da sam zbog toga skinula koji kilogram više, ali ne dozvoljavam da bilo kakav problem sa kojim se susrećem u životu utiče na moje raspoloženje i na moj izgled. Nije se ništa veliko desilo, neke privatne stvari, preseljenje, majstori i ostale stvari - ispričala je ona za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Otimačica

04.06.2024 10:32

Ona krade samo muževe, garderobu jok. 😁🤣🤣🤣