NIKOLA ROKVIĆ NA HODOČAŠĆU DOŠAO DO POSEBNE SPOZNAJE: Ovo na šta nam je sada ukazao svaki HRIŠĆANIN mora da praktikuje (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač postao je pravi uzor i primer drugima!

NIKOLA ROKVIĆ NA HODOČAŠĆU DOŠAO DO POSEBNE SPOZNAJE: Ovo na šta nam je sada ukazao svaki HRIŠĆANIN mora da praktikuje (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

Poznati pevač Nikola Rokvić koji je privukao ogromnu pažnju javnosti hodočašćem na koje je išao iz humanitarnih razloga, na svom putu za Eginu, po svemu sudeći, došao je do mnogih spozaja, a još jednu u nizu nedavno je podelio na društvenoj mreži. 

Naime, on je citirajući reči pokojnog patrijarha Pavla, otkrio da je i sam shvatio da prava ljubav podrazumeva voleti nekoga bez ikakve logike, te istakao da je to istovremeno i prava sloboda, koju je najbolje okusio pešačeći od Srbije do Grčke uz veliku podršku svoje porodice.

Prava ljubav je jedino kada ljubav ne traži svoje. Kada voliš nekog bez ikakve logike. To je i prava sloboda - podelio je na svom profilu Nikola reči pokojnog patrijarha Pavla.

Republika

Foto: Printskrin instagram

Nikola Rokvić ukazao na to šta je prava ljubav 

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović venčali su se daleko od očiju javnosti, u manastiru Mileševa, i to samo u krugu najbližih.

Pevač je istakao da je taj trenutak neprocenjiv, posebno zbog prisustva u svetinji kakva je Mileševa i duhovnog značaja te ceremonije.


U braku su Nikola i Bojana dobilil troje dece, a pevač je i posle velikog podviga koji je nedavno napravio kako bi pomogao onima kojima je pomoć preko potrebna sve vreme isticao da mu je porodica bila najveća podrška tokom njegovog nedavnog hodočašća od Beograda do Egine, gde je sakupljao novac za dečiju onkologiju.
Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić sa suprugom Bojanom i decom

On naglašava da je porodica osnovna čestica ljudskog postojanja i da je u današnjem vremenu preko potrebno vikati: "Porodica! Porodica!". Pevač ističe važnost jake i snažne porodice, podrške i razumevanja među članovima, te življenje za porodicu.

Vredno je pomenuti i da je Nikola, koji se nedavno vratio u Srbiju nakon mesec dana provedenih na hodočašću, posetio patrijarha Porfirija u zgradi Patrijaršije.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić posetio i patrijarha Porfirija

Tokom svog puta, redovno se oglašavao na društvenim mrežama, deleći utiske sa hodočašća i ističući važnost porodične podrške u ostvarivanju ovog poduhvata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading