OVO JE POBEDA LJUBAVI NAD MRŽNJOM: Reči supruge Nikole Rokvića će vas DOVESTI DO SUZA, oglasila se pred njegov dolazak u Eginu!

Autor:

Zabava

22.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana pružila Nikoli podršku, čega ga u Egini sa decom!

OVO JE POBEDA LJUBAVI NAD MRŽNJOM: Reči supruge Nikole Rokvića će vas DOVESTI DO SUZA, oglasila se pred njegov dolazak u Eginu!

Foto: Instagram.com

Bojana Barović

Popularni pevač Nikola Rokvić posle 30 dana završava svoje hodočašće. On bi trebalo da stigne u Eginu danas, gde će se pokloniti u manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a na putu je skupljao novac za dečju onkologiju. Rokvić je skupio preko 30 miliona dinara. U Egini ga čekaju supruga Bojana Barović i deca, a ona se danas oglasila i uputila Nikoli emotivne reči.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana i Nikola

 - Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta - napisala je Bojana.

 

 

Rokvića su sinoć savladale emocije.

 - Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu - napisao je on i dodao:

 - Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Rokvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading