PRONAĐENI NEOBJAVLJENI TEKSTOVI POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ: Sve je na sigurnom, evo koga čekaju!

Autor:

Zabava

02.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović otkrio tajnu Marini Tucaković koja će vas ostaviti bez reči!

PRONAĐENI NEOBJAVLJENI TEKSTOVI POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ: Sve je na sigurnom, evo koga čekaju!

Foto: printscreen

Marina Tucaković, jedna od najboljih i najplodonosnijih tekstopisaca na ovim prostorima, ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj muzici.  Njen suprug, kompozitor Aleksandar Futa Radulović, istakao je da mu Marina nedostaje kako u poslovnom, tako i u privatnom smislu.

Takođe, otkrio je da je pronašao još nekoliko Marinih tekstova, od kojih su neki potpuno kompletirani i čekaju pravog interpretatora. Ova otkrića bude nadu da će Marinin neumorni talenat i posle njenog odlaska i dalje biti prisutan u domaćoj muzici.

Republika

Foto: ATA Images

Futa Radulović

 

- Nedostaje mi... naravno da mi nedostaje! I ovako i u tom stvaralačkom smislu! Ona je bila komandant parade za tekstove... Ja nisam imao potrebu da tada učestvujem u tome... Sada sam počeo i time da se bavim, da ulazim u tu sferu, i tu ona fali. Tada se nisam mešao... Ja ne bih ni radio da ne osećam potrebu da treba da radim i stvaram i dalje - rekao je Futa.

- Ima još možda dve, tri pesme koje su kompletne, koje čekaju pravog interpretatora... ostalo su neki delovi. Sada ne želim ja da to nekom dajem da dorađuje, ali videćemo kako će biti i šta će biti - zaključio je Futa u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Futa Radulović svojim novim projektima i otkrićima tekstova Marine Tucaković nastavlja da održava njen neizmerni doprinos srpskoj muzici i ostavlja prostor za nova, uzbudljiva muzička ostvarenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading