OTKRIVENA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O LEPOJ LUKIĆ: Zahtevala da joj se isplate HILJADE EVRA, a pevala za ŠAKU ljudi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković sve raskrinkala!

Narodna pevačica Zorica Marković nedavno je otvoreno progovorila o svom odnosu sa koleginicom Lepom Lukić. Naime, pevačica je istakla da je doživela razočaranje kada je Lepa nastupila u njenoj kafani povodom jedne svečanosti, a prostor je bio gotovo prazan. Markovićeva je otkrila da je Lepin honorar iznosio 3.500 evra, dok tokom te večeri nisu uspeli da zarade ni približan iznos, zbog nedostatka gostiju.

Ipak, Lepa je, prema Zoričinim rečima, zahtevala da dobije sve do poslednjeg evra, što joj je na kraju i isplaćeno. Markovićka je istakla da bi ona lično drugačije postupila u istoj situaciji, te je zaključila da ju je ovakvo ponašanje razočaralo.

- Meni Lepa nikad nije bila prijateljica, bila mi je samo idol. Nismo imali vremena da se mi toliko družimo. Istina je da me je razočarala na jednom nastupu kod mene u kafani, ali nema veze, bilo, pa prošlo - istakla je folkera u emisiji "Razotkrivanje" na Republika TV, a zatim nastavila i otkrila šta se desilo:

Republika

Foto: Republika

Zorica Marković otkrila istinu o Lepoj Lukić

- Imala je honorar od 3.500 evra, a kafana je bila polu prazna! Ja bih svakom oprostila, a kamoli kolegi, pogotovo zbog te naše relacije... Ona je tražila taj novac, bila je uporna, na kraju ga je i dobila, iako nikako nismo prošli te noći. Ali, nema veze, dobila je svoj honorar. Ja to nikad ne bih njoj uradila, niti bilo kome. Evo, sad skoro je imala koncert, sve je zvala, a mene nije. U redu, ne bih ni otišla... Ja mogu da poštujem do neke određene granice, ako mene neko poštuje. Ako me ne poštuje, onda režem, ali samo argumentativno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading