PRVO POJAVLJIVANJE TRUDNE DŽEJOVE ĆERKE: Marija pokazala stomak DO ZUBA, zaplakala zbog OCA pred kamerama (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Ana se pojavile na promociji benda posvećen njihovom ocu, legendi narodne muzike!

Čuveni kompozitor Aleksandar Radulović Futa nedavno je osnovao "Džej tribute bend". Bend je spreman za nastupe i izvodiće isključivo hitove pokojnog Džeja Ramadanovskog, čije pesme potpisuju Futa i njegova supruga, Marina Tucaković. Ovaj projekat dugo se pripremao, a Futa je želeo da sve bude obelodanjeno baš na Džejev rođendan, 29. maja, kada bi legendarni pevač napunio 60 godina.

Među prvima koje su se pojavile na promociji benda bile su upravo Džejeve ćerke, Ana i trudna Marija Ramadanovski, koje su blistale od ponosa. Marija, koja je već u poodmakloj trudnoći, oduševila je prisutne svojim dolaskom u beloj haljini koja je isticala njen trudnički stomak. Ona je ovom prilikom istakla da bi njenom ocu, da je danas živ, ovaj događaj ispunio srce.

- Da je tata bio živ, bilo bi mu puno srce. Marina i Futa su mu izgradili karijeru, te je današnji dan kruna koju nije stigao da stavi na glavu. Publika je ostala željna tate i mislim da će on nastaviti da živi kroz ovaj bend - rekla je ona za Republiku, a zatim otkrila da će, pored novog pevača Mite Stoiljkova, i sama preuzeti svoju ulogu u bendu "Džej tribute bend" nakon porođaja.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Marija Ramdanovski, trudna ćerka Džeja Ramadanovskog

Podsećanja radi, Džej Ramadanovski preminuo je šestog decembra 2020. godine, ostavivši neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Marina Tucaković i Futa su bili ključni u stvaranju Džejevog muzičkog opusa, a novi bend posvećen je čuvanju i izvođenju njegovih pesama kako bi one i dalje živele među publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading