BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ UHVAĆEN NA DELU! Mislio je da niko neće saznati za ovo!

Autor:

Zabava

30.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani potez Lazara Granića.

BIVŠI DEČKO MILICE TODOROVIĆ UHVAĆEN NA DELU! Mislio je da niko neće saznati za ovo!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Lazar Granić, instruktor jahanja i aktivan korisnik društvene mreže Instagram, postao je tema interesovanja javnosti nakon što je raskinuo višemesečnu vezu sa pevačicom Milicom Todorović. Prema informacijama, razlog za prekid veze leži u nepremostivim razlikama koje su paru bile preveliki izazov, kako je preneo Alo!

Nakon raskida, Granić se oglasio na Instagramu objavivši zanimljiv snimak koji je ubrzo obrisao. U snimku se može videti duga u Beogradu nakon nevremena, simbolizujući nadu i privlačeći pažnju javnosti. Razlog za brisanje ovog snimka nije poznat, ali je očigledno da je Lazar pokušavao da pronađe lepotu i simboliku u prirodi kako bi prebrodio teške trenutke raskida.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

 

 

Izvor blizak paru otkrio je da je raskid teško pao Lazaru, dok se Milica dugo pripremala za taj korak. Iako su se dogovorili da ostanu u prijateljskim odnosima, raskid je ipak bio teži za Lazara, dok je pevačica odlučno krenula napred nakon okončanja veze.

- Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša klinac. I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading