ŠOK! Ana Nikolić potvrdila da je u VEZI sa Raletom - pevačica se PRESELILA kod kompozitora! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva jednom objavom stavila do znanja kako stvari stoje!

ŠOK! Ana Nikolić potvrdila da je u VEZI sa Raletom - pevačica se PRESELILA kod kompozitora! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularna pevačica Ana Nikolić u vezi sa kompotitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Sve sumnje podgrejao je i snimak koji je nastao u njegovom stanu, a sada je Nikolićeva potvrdila da je u vezi sa njim.

Ona je objavila snimak na društvenoj mreži Instagram iz butika, u koji je otišla da sebe počasti. Kako je napisala, tako je otišla jer nije mogla da raspremi stan u kom živi sa ćerkicom i kompozitorom.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Nikolić

- Baš sam pošla da spremim stam, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja... Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore - napisala je Ana u okviru objave na gorepomenutoj mreži.

Juče je izvor naveo da se Ana preselila u njegov stan.

- Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno. Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gde ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega. Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od poslednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, pa su oko Ane na podu bili lekovi, toalet-papir i razbacane stvari - objasnio je izvor za Kurir. 

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana i Rale

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dajn

10.05.2024 17:43

Samo nek se Anči nama vrati sa dobrim albumom, a u svom privatnom životu neka radi šta nju usrećuje. Malo pustite ženu da živi svoj život.