PEVAČICU U DRUGOM STANJU MUŽ PREVARIO I NAPUSTIO: Tokom trudnoće joj stizali skandalozni dokazi, njegove ljubavnice joj otvorile oči!

Autor:

Zabava

29.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni sada ne zaboravlja ove scene.

PEVAČICU U DRUGOM STANJU MUŽ PREVARIO I NAPUSTIO: Tokom trudnoće joj stizali skandalozni dokazi, njegove ljubavnice joj otvorile oči!

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Popularnu takmičarku "Zvezda Granda" koju svi pamte po svojoj duhovitosti, Dadu Mešaljić, suprug je prevario dok je bila u drugom stanju, nakon čega je ubrzo usledio razvod.

Pevačica je donela na svet devojčicu Merjem, a mnoge zanima u kakvom su sada odnosu Dada i njen bivši suprug i da li viđa ćerku, o čemu je pevačica govorila i putem društvenih mreža, gde je veoma aktivna:

- Ne zove. Ne viđa. Ne uplaćuje - jasno je napisala pevačica.

- Viđa je kada mu padnu pratioci na Instagramu. Naravno, šta misliš od čega ovako luksuzno živimo? - odgovorila je Dada za Grand, pretpostavlja se ironično.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

 

 

Dada je dodala da bi se ponovo udala u budućnosti, ukoliko se ponovo zaljubi, te otkrila šta joj je pomoglo da nastavi dalje posle razvoda.

- Meni je mnogo pomogao njegov izbor žena posle mene da ga prebolim i nastavim dalje - otkrila je ona.

Kako se spekulisalo u medijima, razlog njihovog razvoda bilo je njegovo neverstvo.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim da saopštim da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti - poručila Dada dok je bila u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading