SMRTNI SLUČAJ RAZORIO NAŠU PEVAČICU! Svi pevate njene HITOVE, a nju bol kida na KOMADE: U suzama sve priznala! (VIDEO)

Autor: G. D. / P. R.

Zabava

23.05.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da je ostala bez oba roditelja, a zbog bolesti majke se povukla iz javnosti!

Nakon što je stekla enormnu popularnost svojim velikim hitovima, Indira Radić odlučila je da se povuče iz medija i pronađe balans između privatnog i poslovnog života. Iako je odlučila da bude retko viđena u javnosti, ona i dalje radi punom parom, a uoči svog večerašnjeg nastupa, popularna pevačica i vlasnica mnogih hitova otkrila je neke nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Naime, Indira je otkrila da je jedan od glavnih razloga njenog povlačenja sa javne scene bila bolest njene majke Rose. Međutim, u iskrenoj izjavi, pevačica je priznala da je ostala bez oba roditelja, što je bio težak udarac za nju. 

- Moja majka Rosa više nije sa nama, ja sam bila uz nju do zadnjeg trenutka. Mnogo boli kada majku izgubite, a ja sam izgubila i oca i majku. To je bol veliki. Majka i otac, to je kuča, to je nebo i ono nešto što nas drži - rekla je kroz suze Indira. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Indira Radić

Podsećanja radi, pevačica Indira Radić priznala je da je otišla na dijetu jer joj je preselo da sluša i čita komentare u kojima su joj ljudi pisali da se zapustila. Folkerka tvrdi da je do sada skinula pozamašan broj kilograma, ali da se tu neće zaustaviti jer planira da nastavi ka svom cilju, a to je da dođe do idealne kilaže. 

Nisam više želela da slušam i čitam da sam se izobličila, zapustila se i da izgledam prljavo. Uspela sam u nameri da skinem veliki broj kilograma. Ostalo mi je još pet kilograma da budem savršena sama sebi. Mnogi mi kažu da ne mršavim i da sam ovako savršena, ali ja mislim da sam tek sada super. Čula sam i neke kolege da komentarišu moj izgled, ali se nisam previše obazirala na sve to. Svako ima pravo na mišljenje, nisam ni ja tako išla okolo da komentarišem kako drugi izgledaju. Bavim se svojim životom i poslom, tako da sam mirna. Svakako, ovo što sam korigovala je davno trebalo da uradim i to stoji - rekla iskreno je pevačica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading