MOĆNA PORUKA MAJKE NIKOLE ROKVIĆA: Reči koje mu je uputila nakon humanitarnog hodočašća će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Rokvić se oglasila na društvenoj mreži Instagram iz Egine!

MOĆNA PORUKA MAJKE NIKOLE ROKVIĆA: Reči koje mu je uputila nakon humanitarnog hodočašća će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Foto: Instagram.com/rokvic.slavica

Popularni pevač Nikola Rokvić je nakon mesec dana ostvario svoju humanu misiju i stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog, do kog je pešaka krenuo na hodočašće iz Hrama Svetog Save na Vračaru. Sada se oglasila i njegova majka Slavica Rokvić, koja je objavila porodičnu fotografiju uslikanu u Egini nakon što je pevač stigao do cilja.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić

Slavica je Nikoli posvetio emotivnu poruku u okviru naslova objave, koju možete pročitati u nastavku ovog teksta.

- Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese. Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra. Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno - napisala je Slavica na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

24.05.2024 14:29

Nesto lepo. Nesto toplo. U gomili ludila koje nas okruzuje. Svet postaje surovo mesto. Ovakvi ljudi nas leče. Duševno. Mentalno. Bravo mladi čoveče.