ISPOVEST Ace Pejovića: Mlađe kolege zapale tompus, stave fejk sat na ruku, pesma krš i misle da su uspeli! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

27.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Ispovesti" je na našem Jutjub kanalu Republika TV

Popularni pevač Aco Pejović u emisiji "Ispovesti" u produkciji Republika TV-a, otvorio je dušu i progovorio o svojim počecima. Pred našim kamerama je otkrio zašto se na novi album čekalo punih osam godina, ali i na temu da li je u današnje vreme snimanje albuma i spotova skup sport. 

 

- Jako skup sport je snimanje albuma u današnje vreme. Ali to je i sastavni deo ako hoćeš album moraš i da plstiš. Sve što hoćeš dobro da uradiš moraš dobro da platiš. S tim što ti niko ne garantuje da će te pesme proći i da su dobre. Tu je već publika ta koja odlučuje - rekao je Pejović. 

Foto: Republika

Ispovest Ace Pejovića

 

Nismo mogli a da ga ne pitamo koje vreme je bolje za karijeru, ono kada je on počinjao ili ovo danas kada mlađi stupaju na scenu. 

 

- Mnogo lakše je sad. Medije imaš gde god da se okreneš. Ti si sam za sebe mediji. Svi bi danas da budu pevači, i svi bi da budu na sceni, da se o njima piše. Verovatno je to postalo najunosnije zanimanje u Srbiji trenutno. Kod mladih ljudi da svi hoće da budu pevači i budu poznati. Dok se dobro ne namuče i ne narade preko noći ne može ništa. A to da se lepo obučeš, sa dvadeset i nešto godina, misliš ako si zapalio tompus i stavio neki fejk sat na ruku. Da je to uspeh i ključ svega, a pesma nikakva, a tu pomoći nema - ispričao je Aco za ISPOVESTI. 

 

Novu epizodu "Ispovesti", pogledajte u videu na početku teksta!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading