VERICA JE BOLJA BABA NEGO MAMA! Marija Šerifović otkrila detalje iz porodičnog doma!

Autor:

Zabava

23.05.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o odnosima sa Vericom otakako je i sama postala majka malog Marija.

VERICA JE BOLJA BABA NEGO MAMA! Marija Šerifović otkrila detalje iz porodičnog doma!

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović, kako vreme odmiče, sve se bolje i bolje snalazi u ulozi majke, a u samom fokusu je njen sin Mario, baš kao i njenoj majci Verici Šerifović, zbog čega i javno nije propustila da uputi apel - da "ona mora shvati da treba da bude samo baba", te objasnila da joj nije lako da izađe na kraj s njenim stavovima, te se i javno obratila.


- Koristim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba. Kažu da se unuče voli više od deteta, to ne znam jer nije provodila mnogo vremena sa mnom, ali moram reći da će biti napeto. Imam 40 godina, nekako želim da sve svoje slobodno vreme provedem sa sinom, ne znam šta nosi noć, šta dan. Kad on bude imao 20, ja ću imati 60, sva moja ljubav ide prema njemu i ići će - rekla je ona, te pred koncert u rodnom Kragujevcu otkrila da joj se Verica ovom prilikom neće pridružiti na sceni:

- Ovo je moj prvi veliki koncert u Kragujevcu nakon 20 godina, ne znam šta će biti posebno, ali želim da verujem, kad budem videla ljude u rodnom gradu, da će se desiti posebna emocija. Želim da kažem da su svi đaci četvrte godine gimnazije dobili karte na poklon od mene. Verica neće zapevati sa mnom, ona je u penziji, nema potrebe. Njen život je dobio novi smisao. Muzika joj ne fali, naša kuća peva 24 sata - rekla je Šerifovićka.

Foto: Youtube.com printcreen

 

Tom prilikom je pevačica za medije priznala da je mali Mario itekako zaražen majčinom muzikom

- Kad čuje moje pesme umiri se i zaspi -zaključila je Marija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading