ZNAM DA ME JE ĐANI VARAO, HTELA SAM DA GA ZADAVIM! Slađa progovorila o suprugovim neverstvima!

Autor:

Zabava

23.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija otkrila detalje uiz njihovog bračnog odnosa

ZNAM DA ME JE ĐANI VARAO, HTELA SAM DA GA ZADAVIM! Slađa progovorila o suprugovim neverstvima!

Foto: youtube.com/pink.rs

Slađana i Đani Trajković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Zajedno su punih 29 godina, a ne kriju da su imali i bračne krize, o kojima su govorili u jednoj emisiji, kad je pevačeva supruga priznala da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

Naime, Slađa je otvoreno govorila o Đanijevim prevarama, te priznala da je suprug često dovede u situaciju da se fizički obračuna s njim.

- Znam da me Đani varao. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar. Znala sam za koga se udajem, da će tu usputno biti i žena, prijatelja, prijateljica, koleginica, kolega. Nekad mi dođe da ga zadavim, ali to je sastavni deo jednog braka. Sve to ide jedno s drugim, a mora nešto da se proguta ako hoćeš da brak opstane. Kad bi sve bilo idealno, ne bi bilo dobro - priznaje Slađa, koja tvrdi da tamo gde ima ljubavi mora biti i praštanja.
- Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Inače, nisam svađalački tip iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - kaže Trajkovićeva.

Foto: printscreen/instagram

 

Slađa i Đani upoznali su se pre više od 30 godina i oboje se sećaju kako je počela njihova ljubavna priča.
- Tada su bili pejdžeri. Videli smo se u nekom lokalu, kaže ona: "Pevaš negde, volela bih da te čujem, dugo te nisam čula kako pevaš?" Tako se i desilo, sve ostalo je istorija - prisetio se Đani, koji svoju suprugu smatra stubom kuće.
- Kod mene je žena stub kuće i cele familije! Današnje žene misle drugačije, muž treba da drži ženu za suknju, da bude kod kuće. Čekaj, ako radim, moram da idem da radim.
Đanijeva supruga za njega ima samo reči hvale.
- On je dobar čovek, suprug, roditelj, domaćin, sve je stvorio. Đani je interesantna osoba, ne što je moj muž. Nikada neće ostariti - veseo je, temperamentan i kad slaže nešto, čovek ne može da mu uzme za zlo. On simpatično laže. Mlad, slava, uspeh. Sve to ide jedno sa drugim, a mora nešto da se proguta ako hoceš da brak opstane. Odgovorno tvrdim, za 29 godina braka nikada nisam doživela nešto neprijatno. Bilo je svega i svačega, poziva, poruka, ali ja nisam taj tip. Ja sam mu rekla:"Tog dana kad osetiš da me ne voliš, nećemo biti zajedno." Ništa se ne trpi zbog dece, ona odu svojim putem, samo nek su živa i zdrava. Što bismo se trpeli ako tu nema ljubavi, zbog čega? Ili neko neće da se razvede zbog imovine, meni je to van svake pameti. Trudim se da tako vaspitavam decu, ali sada je vreme drugačije. Nema tolerancije, poštovanja - zaključuje Slađa.

Foto: Republika

 

Neću prežaliti što se nisam udala u venčanici

Slađana Trajković i Đani prisetili su se i svoje svadbe, koja nije izgledala onako kako su oni priželjkivali, međutim pamte da je to bila sjajna žurka, uz najbližu familiju, prijatelje i Đanijeve kolege sa estrade.
- Sve je bilo hoćemo, nećemo, pravićemo. Jako mi je žao što nisam imala venčanicu, neću to nikad prežaliti. Imala sam plavi komplet - prisetila se Slađa, a Đani se nadovezao:
- Porodila se 1997. s Milošem, Marka smo dobili 1999, kad je krenulo prokleto bombardovanje, živeli smo u Parizu. Hteli smo svadbu, nismo znali gde da je pravimo, pa smo se 2001. venčali, deca su nam bila mala, vodali smo ih za ruku. Kad već nismo napravili gala svadbu, onda smo rešili da se venčamo i krstimo decu. Zvali kumove, užu familiju, otišli u restoran jednog mog zemljaka. Pokojni Džej Ramadanovski, Sinan Sakić, Marina Tucaković, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Haris Džinović, Saša Matić su bili. To je spontano ispala takva žurka, prelepo je bilo - prisetio se popularni folk pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading