BAJAGA PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI: Sada je na bini samo voda, promenio sam se, ranije nisam bio zadovoljan...

Autor:

Zabava

23.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni roker priznao da sada lakše podnosi koncerte jer mu je nova ljubav u život unela novu energiju.

BAJAGA PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI: Sada je na bini samo voda, promenio sam se, ranije nisam bio zadovoljan...

Foto: ATA Images

Poznati rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga progovorio je o svojoj novoj partnerki prvi put nakon razvoda od supruge Emilije sa kojom je bio 33 godine u braku iz kojeg su imaju sina Marka i ćerku Anđelu.

Bajaga sada uživa u novoj ljubavi, a kako su mediji već pisali, on se čak preselio kod svoje izabranice, koja inače, nije poznata javnosti. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Momčilo Bajagić Bajaga sa suprugom Emilijom proveo 33 godine u braku

Iako ne priča o svojoj privatnosti, Bajaga je napravio jedan od retkih izuzetaka i otvorio dušu o nečem novom što mu se u životu dešava.

- To nešto novo što mi se dešava je drugačije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to da bude. Nadam se da će se sva ta osećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i momci iz benda da odlično pevam i da jako dobro sviram gitaru - ispričao je Momčilo u emisiji "Ekskluzivno" voditeljki Miri Adanji-Polak, pa dodao:

- Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osećaju. Kada dođete na koncert možete da pevate bilo šta, ali ako to nije povezano sa vašim emocijama onda je to bezveze. To se vidi i oseća. Ja sam naučio da se isključim i skoncentrišem na pesme i da ih doživljavam dok ih pevam na nekih poslednjih dvadesetak koncerata.

On je zatim otkrio i šta se još promenilo u njegovoj svakodnevnici sa novom ljubavnom energijom koja ga je preplavila.

- Ranije nisam bio zadovoljan. Promenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. si nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao sa energijom koju sam doneo od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentrisan, i na koncertima, i uopšte - zaključio je Bajaga.

Podsetimo, Bajagu je sa novom izabranicom jednom prilikom uhvatila ekipa Paparaco lova, dok je snimak sa njom osvanuo i na Tviteru, gde ga je postavio i jedan korisnik društvenih mreža, koji ih je navodno slučajno snimio, dok je slikao srpsku zastavu sa mostom na Adi u pozadini.

Napravio presedan i kad je progovorio o razvodu

Nakon što je u medijima odjeknula vest da se poznati muzičar razvodi posle 33 godine braka, on je to i sam potvrdio na društvenoj mreži.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... Mada, verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden - otkrio je Bajaga pre izvesnog vremena na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading