ON JE JEDAN OD NAJBOGATIJIH NA ESTRADI: Muzičar sagradio DVORAC, sve vrvi od umetnina, statua, kristala... A tek da vidite VOZNI PARK (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

ON JE JEDAN OD NAJBOGATIJIH NA ESTRADI: Muzičar sagradio DVORAC, sve vrvi od umetnina, statua, kristala... A tek da vidite VOZNI PARK (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sharan_allegro

Šaran Alegro, poznat kao muzičar i producent, ali pre svega kao najbliži saradnik pevačice Slađe Alegro, izgradio je raskošnu vilu nadomak Beograda, u Obrenovcu. Ova vila predstavlja simbol njegovog uspeha i luksuznog načina života.

Iako nije sklon javnom eksponiranju, Šaran povremeno podeli detalje iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Tu se mogu videti objave sa egzotičnih putovanja, posete skupim restoranima i impresivne mašine koje poseduje. Njegov luksuzni način života je evidentan i iz njegovih putopisa i fotografija koje redovno deli sa svojim pratiocima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharan (@sharan_allegro)

Međutim, vila koju je Šaran izgradio odiše luksuzom i ekskluzivnošću. Na društvenoj mreži TikTok, Šaran često objavljuje video snimke iz svog doma koji je zaista neobičan i prepun umetnina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharan (@sharan_allegro)

Kuća je opremljena kožnom garniturom, kristalnim lusterima čak i u kupatilu, pozlaćenim ogledalima i statuama vojnika. U dvorištu se mogu videti ukrasne figure, statue i fontana, dodatno doprinoseći raskošnom izgledu vile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharan (@sharan_allegro)

Šaran Alegro je zarađeni novac pametno ulagao i čuvao, što mu je omogućilo da izgradi ovaj velelepni dvorac u kojem danas živi. Njegova vila u Obrenovcu predstavlja simbol njegovog uspeha i raskošnog načina života, kao i dokaz da je ulaganje i pametno čuvanje novca ključno za ostvarenje takvih snova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharan (@sharan_allegro)

Podsećanja radi, Šaran Alegro je otkrio kako je jednom prilikom bio žrtva lopova i da je imao iskustva u otkrivanju lopova koji mu je ukrao sat.

- Meni se to desilo pre dvadesetak dana. Našao sam sat i vratio ga. Lopov je u zatvoru trenutno. Mnogi satovi su isti, ali ja na oglasu vidim da je moj, znate taj momenat. Osećaš prosto. On je ispao glup. Rekao sam policiji za prvi maj: "Evo čoveka, imamo trag", a policija kaže: "Ne možemo za prvi maj nego tek posle praznika." Nema kažu tužioca koji će da ga osudi sad nego tek kad prođu praznici. I ja šta ču sačekam da prođe prvi maj - istakao je muzičar u emisiji "Puls Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

18.05.2024 22:44

Interesantno???