SAHRANJEN CIPKIN SUPRUG! Pevačica u POLUSVESTI, držali je da ne padne!

Autor:

Zabava

17.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen, koji je preminuo u 52. godini, sahranjen je na groblju u rodnom mestu!

SAHRANJEN CIPKIN SUPRUG! Pevačica u POLUSVESTI, držali je da ne padne!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Popularna pevačica Aleksandra Tadić Cipka juče je iznenada ostala bez supruga, biznismena Nebojše Jarina Stojićevića. On je dans sahranjen na groblju u Gornjoj Vranjskoj, a sahrani je prisustvovalo preko 400 ljudi.

Cipka, koja jedva stoji na nogama nije mogla da hoda do groblja, već su je dovezli, a tokom pokopa neprestano je kukala i plakala. Nju je sve vreme držao drug, pevač Ksander Mišojčić koji je pokušavao da je održi na nogama, ali je delovalo kao da će se srušiti svakog trenutka, prenosi "Informer".

Republika

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Cipka, Nebojša Jarin

Na sahrani je i Ivana Šašić koja je, takođe, slomljena od tuge za svojim prijateljem Nebojšom:

- Pod lekovima sam od juče. To mi je najbolji prijatelj, odrasli smo u ovoj ulici zajedno. Divan čovek, nema kome nije pomogao. Duša od čoveka. Sjajna porodica, familija, svi su bili jako složni. Porodica za primer - rekla je Ivana vidno potresena.

Podsetimo, Nebojša Jarin Stojićević preminuo je u Šapcu od posledica infarkta, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i kolege koji su duboko potreseni njegovim odlaskom.

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading