RAFALNA PALJBA BARBARE BOBAK! Brutalno urnisala kolege: HISTERIČNE TETKE I SMEĆARI!

Autor:

Zabava

18.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica napravila haos na društvenim mrežama!

RAFALNA PALJBA BARBARE BOBAK! Brutalno urnisala kolege: HISTERIČNE TETKE I SMEĆARI!

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak, poznata pevačica, nedavno je iznela svoje mišljenje o kolegama na estradi putem društvene mreže Iks. Barbara je otvoreno prokomentarisala svoje iskustvo rada sa kolegama na estradi.

- Sa ženama u ovom poslu sam imala najlepša moguća iskustva i što su veće zvezde, to su normalnije i veći šmekeri. Sa muškarcima je totalno obrnuto - započela je Barbara svoje izlaganje.

- Što su duže na sceni i što više glumataju dobričine, emotivne boemčine i ostalo, to su veće histerične i sujetne tetke i smećari u realnosti i najviše "pene" na mlade uspešne žene - napisala je on uz fotografiju na kojoj je poruka: - Prvo: fuj! Drugo: Fuj! - nastavila je pevačica na pomenutoj mreži.

 

 

Inače, Barbara je na pre nekoliko dana na svjoju promociju došla u fijakeru, obučena kao kaubojka, a za Republiku je dala izjavu, te otkrila kako se oseća i koje koleginice su je podržale.

- Za dobru pesmu i spot ništa nije skupo. Najviše su me podržale Andreana Čekić, Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Sanja Vučić... To su samo neke od koleginica. Čula sam divne stvari o sebi i od Karleuše i Cece. Većinom su žene, što mi je baš drago - rekla je Barbara na samom početku intervjua, pa otkrila koja je nova pesma najbolje opisuje.

Republika

Foto: Republika TV

Barbara Bobak

- Kad se dobro zagledate u tekstove, svaka me opisuje. Svaka opisije neku stranu moje ličnosti - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading