OD RUKOBLUDA SE SUŠI KIČMA ČOVEKU! Vesna Vukelić Vendi poslala STRAŠNO UPOZORENJE omladini: To je najveći GREH! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čovek tako usaha, tako vene, ispumpava i gubi silu u sebi", kaže pevačica!

 

 

Vesna Vukelić Vendi, pevačica, spisateljica i bivša rijaliti učesnica i voditeljka nedavno je bila gost Republika TV-a, gde je govorila o mnogim temama, a posebno se osvrnula na "svetlu i mračnu tamu estrade". Tada nam je ispričala kako je estrada "đavolski plodno područje", a potom upozorila omladinu.

- Na taj način se suši kičma. Rukoblud, to je najveći greh! Tako se suši kičma čoveku. On tako usaha, tako vene, tako ispumpava, gubi silu u sebi - rekla je Vendi.

- Ali to gde Bog kaže da je rukoblud greh, to možemo da nađemo samo kad tražimo tu literaturu, odnosno Sveto Pismo. Sveto Pismo je veliko, ima deo gde se govori o skrnavljenju tela, ali to je nepoželjno da mi znamo. Moramo da se upravljamo prema tim psihijatrima, psiholozima, koji su nastali nakon Franuske buržoaske revolucije, a do tad su dušu lečili duhovnici - nastavila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Vesna Vukelić Vendi

- Tako sagrađen život doveo nas je ovde, na ovaj naš rukavac, koji se zove estrada - gde je poželjno da budeš lukav. To se smatra majkom mudrosti. Parola im je najuzvišenija "čovek je čoveku vuk", umesto "čovek je čoveku brat". Ukrasti, slagati, podmititi, prevariti, varati itd. To je majka Mara. E, u jednom takvo đavolski plodnom području, tlu, raste sve ovo što pričamo... - zaključila je Vendi za Republiku, a ceo intervju sa pevačicom možete pogledati na kraju ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ana

16.05.2024 07:25

Fuj! Fuj! Fuj!

Vladimir

16.05.2024 14:52

Da li vi stvarno mislite da je bitno šta kaže neko poput dotične Vendi. Uopšte nije važno o čemu govori, ali kakvu vrednost ima njeno mišljenje, ako to tako može da se nazove.

Goran

16.05.2024 19:27

Da je to neki s estenik izjavio pa da shvattim ozbiljno.Ali Vendi ,koja se pojavila gola sa sisama pevala po satorima,radila razne bludne radnje.Ona nekom daolarise,mislim zadnje vreme doslo kad kurve o postenju i moralu,a jos o duhovnosti.Strasno.Kakva ona crna spisatelnica,ona nezna ni dve ovce nacrtane da sacuva samo blebece.Uzasna je.

Djoka 32

17.05.2024 23:06

Vidim Vendi da i ti odavno qrca videla nisi. Prstena već poodavno radi. Osušila si se ko grana na odsečenom drvetu.