PRVO OGLAŠAVANJE TEYA DORE NAKON NASTUPA NA EVROVIZIJI: Evo ko joj pravi DRUŠTVO, šokiraćete se! SVI je dobro znate (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakvo je stanje u bekstejdžu nakon sjajnog nastupa u Malmeu!

PRVO OGLAŠAVANJE TEYA DORE NAKON NASTUPA NA EVROVIZIJI: Evo ko joj pravi DRUŠTVO, šokiraćete se! SVI je dobro znate (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Teya Dora

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, izazvala je oduševljenje svojim nastupom na prvoj polufinalnoj večeri muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije" sa moćnom numerom "Ramonda". Nakon spektakularnog nastupa, Teya se povukla u bekstejdž, ali je rešila da se oglasi vernim fanovima putem društvene mreže Instagram, gde je naišla na veliku podršku.

Naime, naša predstavnica u švedskom gradu Malme, nije mogla da sakrije zadovoljstvo nakon nastupa na "Evroviziji". Iznova se vratila na scenu kako bi uživo podelila trenutke sa svojom publikom putem društvenih mreža. Njen osmeh nije silazio sa lica, dok je sa pažnjom pratila događaje u Malme areni.

Inače, uz popularnu Tey Doru u bekstejdžu je bila i Ana Đurić Konstrakta, koja je sigurno bila od velike podrške pevačici, imajući u vidu da je i sama bila naš predstavnik na "Evroviziji" 2022. godine u Italiji. Njihovo druženje dodatno je istaklo emotivnu atmosferu iza scene.

Prvo polufinale održano je večeras, dok je drugi deo takmičenja zakazan za četvrtak. Veliko finale, u kojem će nastupiti 26 zemalja, održaće se u subotu, 11. maja. Za evrovizijski trofej ove godine bore se predstavnici iz 37 zemalja. Iz dva polufinala u veliko finale plasiraće se po 10 najboljih zemalja, dok su se direktno u finale plasirale zemlje takozvane "velike petorke" – Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i zemlja domaćin Švedska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading