OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Pogledajte kako je REAGOVAO Bejbi Lazanja kad je Srbija PROŠLA U FINALE! Hit snimak (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak o kojem danas bruje svi!

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Pogledajte kako je REAGOVAO Bejbi Lazanja kad je Srbija PROŠLA U FINALE! Hit snimak (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/ Eurovision Song Contest, shutterstock

Srbija je prva prošla u finale Evrovizije, što je izazvalo veliko oduševljenje među fanovima širom sveta. Tokom prvog polufinalnog večera u Švedskoj, predstavnica Srbije, Teya Dora, uspela je da se plasira u finale, ostavivši iza sebe brojne reakcije. Posebno je zapažen bio snimak iz bekstejdža na kojem se vidi kako se Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske, raduje uspehu Srbije.

Bejbi Lazanja je bio vidno uzbuđen kada je saznao da se Srbija plasirala u finale. Skakao je od radosti i lupao šakama o pod, a potom je prišao Teyi Dori i bacio joj kosku. Ova gesta izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, gde su ljudi izrazili oduševljenje njihovom međusobnom podrškom.

 

 

Na društvenim mrežama su se nizali komentari o ovoj preslatkoj gesti podrške. Mnogi su istakli koliko im je drago što su Bejbi Lazanja i Teya Dora pokazali solidarnost i podršku jedno drugom. Komentari poput "Njihova međusobna podrška je preslatka" i "Kako se Bejbi Lazanja obradovao zbog nas je prelepo" samo su neki od izraza oduševljenja koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATAImages, printscreen

Bejbi Lazanja i Teya Dora

Ovaj trenutak oduševio je mnoge ljubitelje muzike i takmičenja, ističući važnost zajedništva i podrške među učesnicima Evrovizije. Srbija je svojim prolaskom u finale izazvala veliko interesovanje javnosti, a Bejbi Lazanja je svojom emotivnom reakcijom dodatno učinio da ovaj trenutak ostane upamćen.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading