OVO ĆE VAS RASPLAKATI! Isplivale Teya Dorine fotke sa pokojnim ocem - njemu je posvetila svoj NAJVEĆI HIT!

Autor:

Zabava

09.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac naše predstavnice na Evroviziji preminuo je nakon kraće bolesti, dok je ona pisala svoj hit "Džanum"!

OVO ĆE VAS RASPLAKATI! Isplivale Teya Dorine fotke sa pokojnim ocem - njemu je posvetila svoj NAJVEĆI HIT!

Foto: Printscreen/Rts1

Teya Dora, naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, nastupiće u subotu, 11. maja u finalu ovog prestižnog takmičenja. Teya Dora će pokušati da osvoji prvo mesto sa pesmom "Ramonda", koja je raspametila publiku širom Evrope i sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Teya Dora

Mlada pevačica ne govori toliko često o svom privatnom životu, a svima je već poznato da je odrastala u Boru sa majkom, kako je njen pokojni otac zbog prirode posla živeo u inostranstvu. On se pre nekoliko godina razboleo i preminuo, a Teya Dora je jednom prilikom ispričala kako je njen najveći hit "Džanum" posvećen njenom ocu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teya Dora sa ocem

Sada su se na društvenoj mreži Instagram pojavila njene fotografije iz detinjstva, na kojima su ona i njen otac, a na jednoj poziraju i sa njenom majkom, čuvenom novinarkom Jasnom Jojić.

Republika

Foto: Instagram.com

Teya Dora sa ocem i majkom

Podsećamo, Teya Dora je nedavno otkrila koliko joj je teško bilo dok je pisala svoj hit "Džanum". 

- Dok sam radila na pesmi "Džanum", moj tata se razboleo, jako teško i iznenadno. Čovek je generalno bio veoma jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboleti na način na koji se razboleo. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživela - ispričala je Teya Dora za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading