ZORICA MARKOVIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA! Otkrila što se kod Jovane KUPALA U BAZENU - Odsad će da radi JEDNU STVAR svuda gde se pojavi!

Autor:

Zabava

06.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plivanje obožavam i lepo sam se, kulturno, rashladila, rekla je Zorica za Republiku.

ZORICA MARKOVIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA! Otkrila što se kod Jovane KUPALA U BAZENU - Odsad će da radi JEDNU STVAR svuda gde se pojavi!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić za Vaskrs je odlučila da jutarnji program, koji se inače emituje na televiziji Pink, nakratko prebaci u vilu koju joj je kupio partner Dragan Stanković, pa je tamo pozvala kolege i saradnike, a dovela je i muzičare da upotpune događaj.


Naime, sve se dešavalo u Grockoj, pa su ljudi na društvenim mrežama komentarisali da joj je ideja odlična, dok su usput svi iščekivali da vide kakav se pogled prostire iz njihovog ljubavnog gnezda, u kome je, pored političara i drugih gostiju iz raznih sfera javnog života, ugostila i brojne estradnjake.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 


U vaskršnjem jutarnjem programu među prvima joj se odazvala Zorica Marković, pa su Jovana i ona zajedno gledaocima poželele sve najbolje uz muziku i dobar provod.


- Jovana, meni je čast da sam kod tebe i ovo možeš samo ti i televizija Pink! Svima, naravno, želimo sve najbolje i ostanite najbolji - rekla je Zorica, koja je sve vreme igrala s kolegama iz benda.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 


Ubrzo, kako je program tekao, Zorica je zapevala nekoliko puta, a sve je iznenadila scena kad je na imanju Jovaninog partnera Dragana Stankovića ušla u bazen! Zorica je napravila štos kad je htela da proveri kakva je voda, ali je ubrzo rešila da pliva, pa su sve oči bile uprte u nju.


Pošto je snimak postao viralan na društvenim mrežama, pozvali smo Zoricu da prokomentariše komentare koji su se nizali.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


- Šta mene briga ko se kad i gde kupa, vidim, pljuju me, ima i onih koji hvale... Eto, došlo mi, a meni kad nešto dođe, ja to uradim. Nisam skočila, već vrlo elegantno sa svojim novim patikama i iz butika tunikom i pantalonama, perfektno čistim, naravno, došla sam okupana, naparfemisana i lepo sam se, uz dozvolu vlasnika Jovane i Dragana, spustila i okupala... Upeklo, bre, upekla zvezda Danica, pa rashladim se malo, šta je problem... Plivanje obožavam i lepo sam se, kulturno, rashladila. Nisam ponela kupaći, nisam znala da je tako topla voda. Šta to smeta ljudima?! Možda ih brine šer, žena se potrudila, mi smo se zabavili i uživali. Od sada ću u sve emisije da nosim plastični bazen, najveći što postoji, to će biti uslov za moje gostovanje, moj bazen priručni - rekla je Zorica za Republiku i naglasila:

Foto: Republika

Zorica Marković

 


- Šta je tu vau, okupala se u bazenu, pa gde ću da se kupam - u vinogradu?! Navikla sam na etikete i kritike, ali radim šta ja hoću, ne zanima me šta drugi misle.


Inače, Jovana i Dragan su pozdravili ovaj Zoričin potez, pa su nastavili da igraju, a voditeljka Pinka se latila i mikrofona.


Podsećamo, na samom početku programa nizali su se kadrovi luksuznog imanja, gde se vidi u potpunosti velelepna kuća koja je dobila ime po voditeljki. Osim kuće koja se nalazi pri vrhu dvorišta, luksuzno imanje poseduje i ogromno dvorište gde su bazen, dečje igralište, ali i vinograd.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading