OGLASILA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ, A ONDA I BOGDANA: Radost u Cecinoj porodici, stigla PRINOVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreći nema kraja, svi se vesele!

OGLASILA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ, A ONDA I BOGDANA: Radost u Cecinoj porodici, stigla PRINOVA! (FOTO)

Foto: Instagram/ raznatovicanastasija, ATA Images, Shutterstock

Jedna od najpoznatijih porodica na domaćoj javnoj sceni, porodica Ražnatović, proširila se juče kada je Nikola Vavić, venčani kum Veljka i Bogdane Ražnatović, postao otac devojčice kojoj su dali ime Stefani. Srećne vesti je ponosni otac podelio na svom nalogu na Instagramu, a odmah su počele da pristižu čestitke.

Ovim povodom oglasila se i Anastasija Ražnatović, koja je čestitala Nikoli i njegovoj supruzi.

- Dobrodošla Stefani! Imaćeš najbolje roditelje na svetu! - napisala je Anastasija uz crtež bebe, a Vavić joj je odgovorio:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović instagram

- Hvala kumo - zahvalio joj se ponosni tata.

Pored nje, i njegova kuma Bogdana je podelila ilustraciju sa imenom svoje kumice, te na taj način čestitala kumovima prinovu u porodici.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Bogdana Ražnatović instagram

Inače, zanimljivo je da je Stefani rođena na isti datum, 17. aprila, kao i sin Veljka i Bogdane, Krstan Ražnatović, kao i Veljkov i Anastasijin otac, suprug Svetlane Cece RažnatoviŽeljko Ražnatović Arkan. Ova simbolika dodatno naglašava važnost ovog datuma za porodicu Ražnatović i čini rođenje prinove još posebnijim događajem za njih.

Podsećanja radi, Bogdana i Veljko Ražnatović su u iščekivanju dolaska trećeg sina, koga su već odlučili da nazovu Ilijan. Mladi bračni par s nestrpljenjem iščekuje prinovu, a Veljko je nedavno otkrio da će se radosni trenutak porođaja desiti u aprilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading