TARA SIMOV NAPADNUTA PONOVO! Otac njenog deteta je STRAVIČNO OPTUŽIO - Isplivao PRLJAV VEŠ na površinu!

Autor:

Zabava

04.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner i otac deteta, Tare Simov, Danilo Raičević napao ju je i izneo šok tvrdnje!

TARA SIMOV NAPADNUTA PONOVO! Otac njenog deteta je STRAVIČNO OPTUŽIO - Isplivao PRLJAV VEŠ na površinu!

Foto: Instagram.com

Nakon što se bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov oglasila na Instagramu i napravila veliku buru, odmah potom je uradio i njen, sad već bivši izabranik Danilo Raičević.

Naime, Tara je istakla da već mesecima unazad nalazi se u centru skandala zbog turbulencija u odnosu sa sada već bivšim partnerom i ocem svog deteta, Danilom Raičevićem. Njihovi sukobi su neretko bili javno ispostavljeni preko društvenih mreža, što je izazivalo veliku pažnju medija i njihovih pratioca. Simova se sada ponovo obratila putem svog Instagram naloga, te svojim rečima zabezeknula mnoge.

Međutim Daniel je na svom Instagram profilu izneo tvrdnje da Tara manipuliše i to sledećim rečima:

- Kakva foliraža i jeftine manipulacije... Presmešno - napisao je Daniel na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Danilo Raičević Instagram Tara Simov

 

Naime, Tara je upozorila sve devojke da se paze kome rađaju decu, te da iz njenog primera nauče da vole sebe i ne dozvole partneru da ih ponižava.

 - Meni je drago što nakon svega ostajem pri sebi i ne dozvoljavam da me gnusne uvrede koje se iznose mesecima na moj račun ne dotiču. Svako govori o sebi! Zapamtite svako kome sam ikada pomogla i dala ruku pomoći mi je tu istu ruku do ramena sekao, pazite s kim spavate, pazite koga volite, a i pazite kome rađate decu. Ne dozvolite, žene, da budete u mojoj koži da neko drži "lajvove" po socijalnim mrežama i da priča o mom telu kao obeščašćenom, volite sebe kad ja nikad nisam znala, učite iz mog primera i volite sebe - napisala je Tara i dodala uz narednu fotografiju dopisivanja sa svojom bivšom svekrvom:

 

 - Zloba i pakost su stvari sa kojima se morate boriti kad god pomislite nekome loše setite se da imate roditelje koje upropašćavate svakog dana - glasio je Tarin komentar koji se samo nadovezao na poruku Danilove majke.

- Tara, kad je najteže tebi i meni, seti se ovoga što ti kažem. On je bio jedno veselo, prepametno, osećajno, divno dete i ne znam gde je to dete nestalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading