STARLETA DOBILA VIŠE GLASOVA OD MINISTARKE KULTURE! Evo kako je Ava Karabatić prošla na IZBORIMA U HRVATSKOJ - pratila rezultate u PEČENJARI!

Autor:

Zabava

18.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim rezultatima parmalentarnih izbora u Hrvatskoj, starleta Ava Karabatić osvojila je više glasova od ministarke kulture Nine Obuljen Koržinek!

STARLETA DOBILA VIŠE GLASOVA OD MINISTARKE KULTURE! Evo kako je Ava Karabatić prošla na IZBORIMA U HRVATSKOJ - pratila rezultate u PEČENJARI!

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović, Shutterstock

Juče u 7 sati u Hrvatskoj je otvoreno 6.500 biračkih mesta, koja su zatvorena u 19 sati, kada je istovremeno prestala da važi i izborna tišina. Građani su birali novi sastav parlamenta, a zanimljivo je da je jedna od kandidatkinja bila i starleta Ava Karabatić

Republika

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ava Karabatić

Prema poslednjim podacima sa glasanja, Ava, koja dolazi iz Splita, prošla je bolje i od nekih političara. Naime, ona je dobila 464 glasa, dok je ministarka kulture Nina Obuljen Koržinek dobila 364 glasa, prenosi "Dnevnik.hr".

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nina Obuljen Koržinek

Ava je pre izbora predstavila svoj program, te naglasila da će se, ako bude izabrana, boriti za legalizaciju prostitucije i marihuane. 

Nakon izbora je uhvaćena u jednoj zagrebačkoj pečenjari, gde je pratila rezultate izbora.

- Nek smo živi i zdravi - poručila je za tamošnje medije Ava.

Inače, Ava je pre dva dana otkrila da je završila u bolnici, jer joj je, kako je istakla, neko pre izbora podmetnuo snimak za odrasle. Kako je navela, na snimku se nije nalazila ona, već devojka koja liči na nju.

- Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad pre samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz X izborne jedinice. Zalagaću se za širu borbu protiv sajber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu, kao vaša zastupnica u Saboru brinuću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva - napisala je Karabatićeva na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading