NAŠA PEVAČICA HITNO NAPUSTILA SRBIJU: Spakovala kofere i sa NJIM se nalazi na OVOJ lokaciji!

Autor:

Zabava

04.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Stanić na odmoru je sa sinom!

NAŠA PEVAČICA HITNO NAPUSTILA SRBIJU: Spakovala kofere i sa NJIM se nalazi na OVOJ lokaciji!

Foto: instagram.com/ana1stanic

Poznata pevačica Ana Stanić nedavno je otputovala u Grčku, a sa njom je bio njen naslednik Vuk. Na svojim društvenim mrežama Ana je podelila slike sa putovanja, opisujući ih rečima "Ljubav u Atini". Oboje su uživali u prelepim pejzažima Grčke, a komentari o njihovom izgledu i odnosu nisu izostali.

Vuk, rođen 26. septembra 2011. godine, sin je Ane Stanić i bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića. Zanimljivo je da je Vuk došao na svet carskim rezom, a nasledio je lepotu i šarm od svojih roditelja. Pored toga, Vuk je pokazao veliku ljubav prema sportu, posebno prema skijanju na vodi, disciplini u kojoj postiže zapažene rezultate.

Foto: Instagram.com

Ana Stanić sa sinom Vukom

 


Ana je istakla da je Vuk veoma talentovan za skijanje na vodi, što je rezultat njihovog zajedničkog vremena provedenog u prirodi i u klubovima gde se druži sa vršnjacima. Ponosna mama redovno deli slike sa Vukovim sportskim aktivnostima, čime pokazuje koliko joj je važno da podržava njegove talente i hobije.

Pored toga, pevačica i Vuk dele strast prema putovanjima. Ana često ističe kako je srećna što može da putuje sa svojim sinom, istražujući lepe i egzotične destinacije širom sveta. Njihovo zajedničko putovanje u Grčku samo je jedno u nizu avantura koje ih čekaju.

Ovo putovanje u Grčku samo je još jedna potvrda kako Ana Stanić uživa u ulozi majke i kako se trudi da Vuka vodi kroz život ispunjen ljubavlju, podrškom i nezaboravnim avanturama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading